Închide meniul

Simona Halep, a doua favorită la Roland Garros, după anunțul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Ce cotă i-au dat bookmakerii

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2022, 11:57 / Actualizat: 9 aprilie 2022, 13:06

Simona Halep, a doua favorită la Roland Garros, după anunțul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Ce cotă i-au dat bookmakerii

Simona Halep

Getty Images

Simona Halep este considerată a doua favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros, după ce a anunțat că a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bookmakerii i-au oferit o cotă de 8 pentru a doilea succes major de la Openul francez. Principala favorită a specialiștilor este numărul unu mondial, Iga Swiatek, cu o cotă de 3.75. Garbine Muguruza și Aryna Sabalenko, cu cote de 12, sunt și ele pe listă.

Simona Halep și Iga Swiatek au câștigat trofeul la Roland Garros, în 2018, respectiv 2020. Simo a mai pierdut anterior două finale, în 2014, cu Maria Sharapova, și în 2017, cu Jelena Ostapenko.

Turneul de la Rolland Garros este programat în acest an în perioada 22 mai – 5 iunie.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, colaborarea momentului în tenisul mondial

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou au anunţat colaborarea momentului în tenisul mondial. Cristian Tudor Popescu este reticent însă şi susţine Darren Cahill a fost antrenorul perfect pentru campioana noastră.

Reclamă

„Eu mă bucur că are un antrenor, mai multe nu pot spune. E o diferență uriașă între ceea ce a însemnat Darren Cahill și ce poate să însemne Patrick. El este omul computer, omul cifrelor, al statisticilor. Are probabil cele mai importante baze de date din tot circuitul. Face grafice ale jucătoarei pe care o antrenează și îi spune ce are de făcut. Ce tactică să folosească, e foarte matematizat Mouratoglou, ceea ce nu este rău.

Simona din câte o știu eu este o jucătoare de moral, de încredere, are nevoie în primul rând de la un antrenor, și asta i-a dat Darren, de o perspectivă, de o cale în care să aibă încredere. Darren reușea, ca nimeni altul, să creeze o anumită stare de mobilizare, de sete de victorie și de credință în victorie.

De asemenea reușea să o facă să depășească repede momentele grele, înfrângerile sau momentele critice din timpul unui meci. Cahill e un mare antrenor de moral, Mouratoglu este mai rece după părerea mea, dialogul cu ea este bazat pe logică, pe cifre, care firește poate să dea rezultate. Totul depinde cum se va lega chimia umană dintre Simona și Patrick Mouratoglou”, a spus Cristian Tudor Popescu, despre Simona Halep şi Mouratoglou, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams, 10 turnee de Grand Slam alături de Patrick Mouratoglou

Sub îndrumarea lui Patrick Mouratoglou, Serena Williams a câştigat nu mai puţin de 10 turnee de Grand Slam: de două ori Australian Open, de două ori Roland Garros, de 3 ori Wimbledon şi tot de atâtea ori US Open.

„A avut acceptul Serenei? Da, sigur. Înseamnă că nu mai lucrează cu Serena. Important e că Simona și-a luat un antrenor, care sper să fie un antrenor stabil. Să nu se mai întâmple cum s-a mai întâmplat, astea sunt faptele… să angajeze un antrenor și să se despartă de el după o lună și jumătate. Sper să nu fie faptul aici. Mi se pare important că alegerea a venit din partea Simonei, ea a fost de părere că poate să colaboreze cu Mouratoglou.

Știți care e lucrul cel mai important? Important e că nu renunță. Iată ce viață a avut în ultimul an, atâtea accidentări grave, luni și luni în afara terenului, abia începuse să joace și să se readapteze la turneele de vârf și din nou această accidentare. Faptul că nu renunță după aceste episoade dureroase este un lucru demn de admirat”, a mai spus jurnalistul, despre Simona Halep.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și