Închide meniul

Show total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Djokovic, victorie spectaculoasă cu Ofner. Swiatek a învins-o fără emoții pe Sabalenka. Rezultatele zilei

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2022, 20:51

Reclamă
Show total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Djokovic, victorie spectaculoasă cu Ofner. Swiatek a învins-o fără emoții pe Sabalenka. Rezultatele zilei

Novak Djokovic este prezent la World Tennis League

Novak Djokovic, în timpul unui meci de la World Tennis League/ Profimedia

Show total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY! Novak Djokovic a obținut o victorie spectaculoasă în fața lui Sebastian Ofner. Tot astăzi, Iga Swiatek a învins-o fără emoții pe Aryna Sabalenka.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o nouă zi plină cu meciuri „de foc” la super-turneul din Dubai.

Show total la World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY!

Rezultatele zilei de la World Tennis League:

Andreas Seppi – Alexander Zverev 4-6, 2-6
Novak Djokovic – Sebastian Ofner 6-7(5), 6-0, 10-7
Caroline Garcia – Elena Rybakina 5-7, 1-6
Aryna Sabalenka – Iga Swiatek 1-6, 3-6
Nick Kyrgios / Bianca Andreescu – Dominic Thiem / Anastasia Pavlyuchenkova 6-4, 4-6, 10-7
Grigor Dimitrov / Paula Badosa – Holger Rune / Sania Mirza 2-6, 6-4, 5-10

WORLD TENNIS LEAGUE SE VEDE AICI, PE ANTENAPLAY

Update 20.30: Novak Djokovic l-a învins pe Sebastian Ofner în 3 seturi, scor 6-7(5), 6-0, 10-7, la finalul unui meci spectaculos.

Reclamă

Update 19:10: A început partida dintre Novak Djokovic şi Sebastian Ofner!

Update 19:00: Iga Swiatek nu a avut emoţii în partida cu Aryna Sabalenka, şi s-a impus în minimum de seturi, scor 6-1, 6-3.

Update 17:50: Începe partida dintre Aryna Sabalenka şi Iga Swiatek!

Reclamă 4 / 0/3

Update 17:40: Perechea Rune/Mirza s-a impus în duelul cu perechea Dimitrov/ Badosa! Meciul a fost decis în super tie-break!

Update 17:00: Elena Rybakina s-a impus în minimum de seturi în duelul cu Caroline Garcia! Alexander Zverev a câştigat duelul cu Andreas Seppi, de asemenea în două seturi!

Update 14:05: A început meciul Caroline Garcia – Elena Rybakina!

Update 14:00: Victorie pentru perechea Nick Kyrgios/Bianca Andreescu! S-au impus cu 6-4, 4-6, 10-7 în fața perechii Dominic Thiem/Anastasia Pavlyuchenkova.

Update 12.00: A început meciul Nick Kyrgios/Bianca Andreescu vs. Dominic Thiem/Anastasia Pavlyuchenkova.

Sesiunea de prânz:

Nick Kyrgios/Bianca Andreescu vs. Dominic Thiem/Anastasia Pavlyuchenkova
Caroline Garcia vs. Elena Rybakina 0-2
Andreas Seppi vs. Alexander Zverev 0-2

Reclamă

Sesiunea de seară:

Grigor Dimitrov/Paula Badosa vs. Holger Rune/Sania Mirza
Aryna Sabalenka vs. Iga Swiatek
Novak Djokovic vs. Felix Auger-Aliassime

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care a adus la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai.

Novak Djokovic îşi face încălzirea pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și