Închide meniul

Cori Gauff, primele declarații despre meciul cu Simona Halep, din optimile de la Madrid: „Sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 9:48

Cori Gauff, primele declarații despre meciul cu Simona Halep, din optimile de la Madrid: „Sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei”

Cori Gauff, în timpul unui meci

Profimedia

Cori Gauff a făcut primele declarații despre meciul cu Simona Halep, din optimile de finală de la Madrid. Americanca de 18 ani a pierdut primele două partide cu Simo, fără să câștige niciun set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată la a doua participare la Madrid, după ce anul trecut a fost eliminată încă din primul tur, Gauff speră să o bată pe Halep, chiar pe suprafața favorită a campioanei noastre.

Cori Gauff a făcut primele declarații despre meciul cu Simona Halep

„Sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei. M-a învins deja de două ori, așa că nu am nimic de pierdut. De această dată, sper să fie diferit”, a spus Cori Gauff, înaintea duelului cu Simona Halep.

Bookmakerii nu îi dau însă mari șanse lui Cori Gauff, care are o cotă de 4.33 la câștigarea întâlnirii cu Simona Halep. De partea cealaltă, Simo are cotă 1.30.

Ce spune Simona Halep despre meciul cu Cori Gauff

Simona Halep a vorbit în termeni laudativi despre puștoaica minune a tenisului american. În primele două meciuri de la Madrid, Gauff a trecut de Schmiedlova, 6-0, 6-2, și de Putintseva, 6-1, 2-6, 6-4.

Reclamă

”Mă simt bine pe teren, tot mai încrezătoare cu fiecare zi care trece. Bineînțeles, nu va fi ușor, pentru că jocul meu s-a schimbat. Sunt fericită și muncesc din greu pentru a vedea cât de bună pot fi în ziua următoare.

Gauff este o adversară de temut, mereu îmi este greu să joc împotriva ei. Este atât de tânără, dar în același timp are atât de multă putere. Nu este niciodată ușor să joci împotriva ei, dar sunt pregătită. În mare măsură, știu la ce să mă aștept. Este un nou meci, o nouă provocare pentru mine”, a spus Simona înaintea duelului cu jucătoarea de 18 ani.

Când se joacă Simona Halep – Cori Gauff

Simona Halep – Cori Gauff este unul dintre cele mai aşteptate meciuri din optimile de finală ale turneului WTA Madrid Open. Organizatorii competiţiei cu premii totale de 6.5 milioane de euro au anunţat programul zilei de luni.

Reclamă 4 / 0/3

S-a aflat astfel ora de start aproximativă a disputei în care campioana noastră va încerca să obţină calificarea în „sferturi”. Este a treia partidă de pe arena centrală „Manolo Santana”.

Simona Halep revine la fileu după ce se vor încheia meciurile Tommy Paul – Jannick Sinner și Carlos Gimeno Valero – Gael Monfils. În condiţiile date, Halep – Cori Gauff nu va începe mai devreme de ora 17:00.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și