Închide meniul

Când se joacă Simona Halep – Cori Gauff, meciul din optimile de finală de la Madrid Open 2022. Organizatorii au anunţat ora de start

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2022, 18:38

Când se joacă Simona Halep – Cori Gauff, meciul din optimile de finală de la Madrid Open 2022. Organizatorii au anunţat ora de start

Simona Halep rămâne în afara TOP 20 WTA

Simona Halep se află pe locul 21 WTA / Profimediaimages

Simona Halep – Cori Gauff este unul dintre cele mai aşteptate meciuri din optimile de finală ale turneului WTA Madrid Open. Organizatorii competiţiei cu premii totale de 6.5 milioane de euro au anunţat programul zilei de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat astfel ora de start aproximativă a disputei în care campioana noastră va încerca să obţină calificarea în „sferturi”. Este a treia partidă de pe arena centrală „Manolo Santana”.

Ora de start a meciului Simona Halep – Cori Gauff, din optimile de la Madrid Open 2022

Simona Halep revine la fileu după ce se vor încheia meciurile Tommy Paul – Jannick Sinner și Carlos Gimeno Valero – Gael Monfils. În condiţiile date, Halep – Cori Gauff nu va începe mai devreme de ora 17:00.

„Simo” nu i-a dat nicio şansă lui Cori Gauff în precedentele două meciuri directe. Mai mult decât atât, campioana noastră nu a cedat niciun set. Halep a învins-o chiar în acest an, la Indian Wells. A fost 6-3, 6-4 pentru fostul lider WTA.

O victorie categorică a obţinut Simona şi în 2019, atunci când a eliminat-o din optimile de la Wimbledon pe Gauff. S-a impus atunci în două seturi identice, 6-3, 6-3.

Reclamă

Calificarea în optimile de la Madrid Open este recompensată cu un premiu de 90.745 de euro şi cu 120 de puncte WTA. Dacă va ajunge în „sferturi”, Halep îşi va asigura un premiu de 169.650 de euro şi 215 puncte WTA.

Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câștigarea trofeului

Simona Halep e prima favorită la Madrid! Cel puțin așa susțin bookmakerii, care consideră că victoria cu Paula Badosa a transformat-o pe Simo într-o jucătoare aproape imposibil de învins.

Astfel, Simona Halep are o cotă de 3.75 la câștigarea trofeului de la Caja Magica, următoarele două jucătoare fiind la o distanță uriașă. Garbine Muguruza și Mara Sakkari au cotă 10, în timp ce Naomi Osaka și Elena Rybakina, 12.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea startului competiției, după anunțul retragerii lui Swiatek, Halep era a doua favorită, cu o cotă de 7.50. Prima era chiar Paula Badosa, cea pe care Simona a distrus-o sâmbătă seară. După 6-3, 6-1 cu numărul 2 WTA, Simona Halep e prima favorită la Madrid.

Simona Halep e de neoprit după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-1 pe spaniola Paula Badosa. A avut nevoie de numai 77 de minute pentru a obţine un nou succes cu Patrick Mouratoglou în tribună.

E noua Simona. Cred că am îmbunătățit mult în aceste ultime săptămâni, mai ales la această vârstă, și vreau să cresc și mai mult. Iau acest meci ca pe un boost de încredere. Mă încred sută la sută în ce îmi spune Patrick și mă bucur că pot transpune pe teren pentru că e diferit când execuți la antrenament față de meciul oficial.

Analiză video nu facem, doar discutăm, știe foarte bine ce trebuie să-mi spună, eu știu ce trebuie să fac în teren pentru că înțeleg foarte bine ce îmi spune, sunt discuții simple și exact cum îmi plac mie, nu e nimic exagerat, iar deocamdată, deși sunt doar două meciuri, totul este foarte bine.

Am fost foarte concentrată, știam să trebuie să fiu pentru fiecare punct, pentru că ea e numărul 2, e pe val, a câștigat multe meciuri bune, dar simțeam că am șansa mea și jocul cu care să pot să câștig meciul. Am făcut tot ceea ce am vorbit înainte. Asta contează mult, nu rezultatul, deși și acesta este important când vii după o perioadă cu meciuri mai puține și orice victorie contează”, a spus Simona Halep, care de neoprit după colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și