Închide meniul

Cotă uriaşă pentru Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Miami. Elena Rybakina e favorita bookmakerilor

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2023, 9:13

Cotă uriaşă pentru Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Miami. Elena Rybakina e favorita bookmakerilor

Cotă uriaşă pentru Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Miami

Sorana Cîrstea, la turneul de la Miami / Profimedia Images

  • Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka, în sferturile de la Miami
  • Aryna Salabenka este principala favorită la câştigarea turneului

Pariorii pot profita de o cotă uriaşă pe care o are Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Miami. Românca este penultima favorită, înainte de faza sferturilor, iar cotată cu prima şansă este campioana de la Indian Wells, Elena Rybakina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea născută la Moscova are o cotă de 2.40, iar adversara Soranei din sferturi, Aryna Sabalenka, are cotă 2.50, iar Jessiga Pegula (4) sau Petra Kvitova (15) se află şi ele printre favorite.

Cotă uriaşă pentru Sorana Cîrstea la câştigarea turneului de la Miami

Sorana Cîrstea are o cotă de 50 pentru adjudecarea trofeului de la Florida. Doar Martina Trevisan e cotată cu şanse mai mici, primind o cotă de 100. Ekaterina Alexandrova (25) şi Anastasia Potapova (40) sunt celelalte două concurente prezente pe tabloul sferturilor de finală.

Reclamă

Pentru a-i contrazice pe bookmakeri, Sorana Cîrstea trebuie să treacă de un hop extrem de greu, în sferturi. Aryna Sabalenka iese în calea jucătoarei noastre şi vine după un început de sezon excelent, cu trofee la Australian Open şi Adelaide şi finală la Indian Wells.

Sorana Cîrstea, despre duelul cu Aryna Sabalenka

Sorana Cîrstea a vorbit despre duelul cu Aryna Sabalenka, din sferturile de la Miami, pentru site-ul WTA. Pentru româncă, urmează cel mai greu meci al anului, cu sportiva din Belarus, care s-a impus în acest an la Australian Open.

Reclamă

Cîrstea consideră că principala favorită de la Miami se află printre cele trei jucătoare care „au dus tenisul la un alt nivel în acest an”, alături de Iga Swiatek şi Elena Rybakina. Chiar şi aşa, Sori speră să îşi îmbunătăţească cea mai bună performanţă de la Florida.

„Cred că în acest moment, avem un top trei al tenisului feminin, cu Swiatek, Sabalenka şi Rybakina. Joacă un tenis extraordinar. Cred că este grozav să vedem un meci între ele de la săptămână la săptămână.

Cu siguranţă, ele au dus tenisul la un alt nivel în acest an. Ştiu că va fi foarte greu. Dar eu am câştigat foarte multe meciuri sezonul american şi am multă încredere. Ştiu ce pot juca”, a spus Cîrstea, citată de wta.com.

Reclamă 4 / 0/3

Salt impresionant pentru Sorana Cîrstea

Înainte de turneul de la Miami, Sorana se afla pe locul 74, dar traseul care a adus-o în sferturi a ajutat-o să urce și pe poziția 51, cu 1043 de puncte. Ea ajunge astfel la doar 215 puncte de Irina Begu, a doua cea mai bine clasată jucătoare a noastră din circuitul feminin.

O calificare în semifinale, pentru care va lupta cu învingătoarea dintre Krejcikova și Sabalenka, îi va aduce lui Cîrstea încă un salt impresionant de 9 sau 10 locuri, în funcție de ce va face și Varvara Gracheva, aflată și ea în turneu.

Mai mult, un titlu la Miami o va aduce pe Sorana Cîrstea între primele 25 de locuri, în funcție de celelalte rezultate de la turneu. Ea ar deveni și racheta numărul unu a României și ar depăși-o pe Simona Halep.

Pentru Sorana Cîrstea, aceasta este cea mai bună performanță la Miami, turneu în care mai atingea optimile cu 10 ani în urmă. În 2013, ea era învinsă de Jelena Jankovic, 0-6, 4-6, după ce trecuse de Angelique Kerber, 6-4, 6-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Danielle Collins - Elena Rybakina e finala de la Miami
Tenis • 10:01
Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami
ATP • 9:05
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double