Închide meniul

Cu cine va juca Simona Halep în semifinale la Birmingham. Simo e neînvinsă de 10 meciuri pe iarbă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2022, 20:04 / Actualizat: 17 iunie 2022, 21:29

Cu cine va juca Simona Halep în semifinale la Birmingham. Simo e neînvinsă de 10 meciuri pe iarbă

Posibilele adversare ale Simonei Halep, la Citi Open

Simona Halep, în timpul unei partide/ Profimedia

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, unde se va duela cu Beatriz Haddad Maia. Cele două se vor afla în faţa celei de-a treia întâlniri directe, Halep învingând-o pe braziliancă în precedentele două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Birmingham, după ce a eliminat-o pe Katie Boulter, scor 6-4, 6-1. Halep se află la primul turneu pe iarbă din 2019, când reuşea să se impună la Wimbledon, după o finală cu Serena Williams. După victoria cu Boulter, Simona a ajuns la 10 meciuri consecutive pe iarbă fără înfrângere.

Cu cine va juca Simona Halep în semifinalele de la Birmingham

Simona Halep o va întâlni pe Beatriz Haddad Maia în semifinalele de la Birmingham. Jucătoarea din Brazilia a învins-o pe Camila Giorgi în sferturi, cu scorul de 6-3, 6-2, pentru a se califica în penultimul act pe iarba britanică. În faţa lui Haddad Maia, Halep are bilanţ pozitiv, triumfând în ambele întâlniri directe de până acum.

Locul 32 WTA, Haddad Maia a fost învinsă de Simona Halep anul acesta la Australian Open, 6-2, 6-0. Prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare a avut loc în 2017, pe iarba de la Wimbleodn, când Simo se impunea cu scorul de 7-6, 6-3.

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham

Simona Halep a avut prima reacţie după calificarea în semifinalele turnelui de la Birmingham. „Simo” a vorbit, pe teren, după victoria cu Katie Boulter, scor 6-4, 6-1.

Reclamă

Pe locul 20 WTA, Halep a avut mici emoţii cu britanica aflată pe poziţia 141 în clasamentul mondial. A reuşit totuşi să se impună într-o oră şi 14 minute.

„Am simţit că este un meci foarte dificil. Nu m-am simţit foarte bine, dar m-am calificat. M-am chinuit, dar sunt mulţumită că m-am calificat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, joacă agresiv. Nu este uşor pe iarbă.

Este foarte important, mă gândesc la această săptămână. Nu mă gândesc la Wimbledon, este prea departe. Am un public nemaipomenit alături de mine„, a declarat Simona Halep, după meci, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul lider WTA poate ajunge să se lupte în ultimul act cu Sorana Cîrstea. Pentru calificarea în semifinale, cele două românce şi-au asigurat un premiu de 11.000 de dolari şi 110 puncte WTA.

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang, în semifinale la Birmingham

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang este duelul ce va stabili finalista de pe cealaltă parte a tabloului de la Birmingham. Sori s-a calificat în semifinale în cursul zilei de vineri, după ce a eliminat-o pe croata Donna Vekic, scor 5-7, 6-3, 6-4.

Românca a obţinut astfel cea mai bună performanţa într-un turneu pe iarbă. În penultimul act de la turneul britanic, Cîrstea o va întâlni pe Shuai Zhang, jucătoare clasată pe locul 54 în ierarhia WTA.

Cîrstea şi Zhang se vor afla la a 3-a întâlnire directă din circuit. Ultima confruntare dintre cele două a avut loc la Miami, anul acesta. Sorana a pierdut fără drept de apel, în doar 55 de minute, scor 6-1, 6-1.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Shuai Zhang, în 2021, pe zgura de la Strasbourg. Românca se impunea cu 6-2. 6-1. Pe parcursul turneului, Zhang a învins-o şi pe Gabriela Ruse. În optimile de finală, chinezoaica se impunea cu 6-2, 2-6, 7-5 în faţa româncei.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și