Închide meniul

Simona Halep a catalogat-o pe Sorana Cîrstea după ce a învins-o fără drept de apel la Indian Wells

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2022, 10:46 / Actualizat: 16 martie 2022, 13:13

Simona Halep a catalogat-o pe Sorana Cîrstea după ce a învins-o fără drept de apel la Indian Wells

Cum a catalogat-o Simona Halep pe Sorana Cîrstea

Getty Images

  • Simona Halep a învins-o clar pe Sorana Cîrstea
  • Simo joacă în sferturile de la Indian Wells cu Petra Martic

„Cu siguranță că e o jucătoare excelentă, cred că are cel mai bun sezon al carierei. Asta în condițiile în care e trecută de 30 de ani, ceea ce e și mai impresionant. Se simte încrezătoare, a avut multe victorii importante, iar jocul e super-super solid, lovește foarte tare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, despre Sorana Cîrstea: „A fost o partidă bună pentru amândouă”

Nu e niciodată ușor să returnezi mingile acelea, dar am fost tare pe picioare, am deschis unghiurile la momentul potrivit și am fost agresivă când am avut ocazia. Cred că a fost o partidă bună pentru amândouă”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Sorana Cîrstea are un debut de sezon reuşit, cu optimi de finală la Australian Open, unde a fost învinsă greu de Iga Swiatek, locul 4 WTA. Ea a mai jucat şi o semifinală la Lyon, învinsă de Yastremska, în decisiv.

Reclamă

Simona Halep, pregătită pentru duelul cu Petra Martic

Simona Halep o va întâlni pe Petra Martic, în sferturile de finală de la Indian Wells. Simo e conștientă că o așteaptă încă o bătălie, la noapte (00.00). La directe, românca e cea care conduce cu 2-1. Ultimul duel a avut loc tot la competiția californiană.

”Am jucat ultima oară aici. Mă aștept la o bătălie dificilă. E întotdeauna greu să joci împotriva ei. Mă voi uita la meciul acela și voi fi pregătită. Acum, vreau doar să mă bucur de meciul de azi și să mă relaxez. Mai e mult până la meci”, a spus Simona, la conferința de presă.

Reclamă

Halep conduce cu 2-1 în întâlnirile directe cu Martic, după 6-4, 6-7 (5), 6-3, tot la Indian Wells, în sferturi, în 2018, 6-4, 6-2, la Guangzhou, în turul I, în 2015 şi 3-6, 7-5, 5-7, în optimi, la Copenhaga, în 2011.

Simona, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea

„Simo” a câştigat duelul din optimi, cu conaţionala sa, şi s-a calificat în sferturile de la Indian Wells. În urma acestui succes, aceasta a ajuns la a 18-a victorie la rând în faţa unei sportive din România.

În urma succesului cu Sorana Cîrstea, Simona a ajuns la 18 victorii în faţa adversarelor din România. În 2010, Sorana Cîrstea o învingea pe Simona Halep, în calificările de la Cincinnati şi trecea la conducere la directe, 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai des a întâlnit-o în ultima perioadă pe Elena Ruse, pe care a bătut-o de trei ori, fără să piardă niciun set, la Cluj Napoca 2021, Melbourne Summer Set 1 2022 şi Dubai 2022.

O altă jucătoare din România care a făcut cunoştinţă cu forţa Simonei este Irina Begu. Simona Halep o conduce cu 8-0 la directe, şi a pierdut un singur set, 0-6, la Madrid 2016.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep