Închide meniul

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 3-6, 3-6. Românca nu a rezistat în decisiv. Şi-a pierdut serviciul de două ori şi a ratat calificarea în sferturile de finală

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2022, 11:20 / Actualizat: 24 ianuarie 2022, 12:25

Australian Open 2022 | Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 3-6, 3-6. Românca nu a rezistat în decisiv. Şi-a pierdut serviciul de două ori şi a ratat calificarea în sferturile de finală

Sorana Cîrstea - Iga Swiatek, LIVE TEXT pe www.as.ro

Getty Images

LIVE TEXT SORANA CÎRSTEA – IGA SWIATEK 7-5, 3-6, 3-6

Update: Swiatek câştigă un nou break şi se califică în sferturile de finală la Australian Open 2022. Sorana a făcut un turneu foarte bun, dar din păcate pierde calificarea în sferturile de finală ale primului turneu de Mare Şlem al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Swiatek se desprinde în decisiv. Este 5-3

Update: Al treilea break consecutiv în setul decisiv. Swiatek e din nou la conducere, 4-3

Update: Sorana ia înapoi imediat breakul, 3-3

Update: Swiatek câştigă pe serviciul Soranei şi preia conducerea pentru prima dată în setul decisiv, 3-2

Reclamă

Update: Swiatek câştigă pe propriul serviciu după un game de aproape 11 minute în care Sorana a avut 4 mingi de break. 2-2 în decisiv

Update: Sorana îşi face serviciul la zero şi are 2-1 în setul decisiv

Update: Swiatek îşi face serviciul şi este 1-1 în decisiv

Reclamă 4 / 0/3

Update: Sorana îşi câştigă serviciul în debutul setului decisiv. Este 1-0 pentru româncă

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 3-6.  Set pentru cea de-a 7-a favorită. Se intră în set decisiv!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 3-5.  Sorana rezistă. Și-a făcut serviciul, dar are nevoie uriașă de un break!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 2-5.  A 7-a favorită a reușit să mențină ritmul și s-a apropiat la un singur game de câștigarea setului. Este aproape de a trimite meciul în „decisiv”!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 2-4. Break pentru Iga. Sorana are din nou probleme în acest set!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 2-3. Poloneza și-a făcut serviciul!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 2-2. Sorana a revenit la conducerea jocului. A servit perfect și a restabilit egalitatea.

Reclamă

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 1-2. Românca a găsit un răspuns pe măsură și a câștigat imediat pe serviciul Igăi. Game uriaș pentru „Sori”!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 0-2. Din păcate, Swiatek a făcut și break și s-a distanțat în startul setului secund.

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5, 0-1. Iga a reușit să își facă serviciul, cu mari emoții.

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 7-5. Uriaș meci făcut de Sorana! A câștigat primul set!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 6-5. Românca joacă senzațional. A reușit break-ul și servește pentru câștigarea primului set!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 5-5. Sorana rezistă! A reușit să restabilească egalitatea

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 4-5. Cea de-a 7-a favorită a trecut la conducere și este la un game distanță de câștigarea setului. Sorana servește pentru a reveni în meci!

Update: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 4-4. Break pentru jucătoarea din Polonia. „Sori” are probleme!

Update: Swiatek îşi câştigă serviciul, dar Sorana conduce cu 4-3

Update: Sorana continuă parcursul perfect pe propriul serviciu şi face 4-2

Update: Swiatek îşi face serviciul la 0, dar Sorana continuă să conducă cu break, este 3-2

Update: Sorana salvează încă un game după ce a fost condusă cu 0-40. Românca are 3-1 în primul set

Update: Swiatek salvează o minge de break şi câştigă primul game al meciului. Sorana are 2-1 şi urmează la serviciu

Update: Sorana îşi câştigă game-ul de serviciu şi face 2-0

Update: Sorana câştogă break-ul în game-ul de debut după ce a valorificat a treia minge de break

Update: A început partida

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală la Australian Open 2022 după ce a învins-o cu 6-3, 2-6, 6-2 pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova. În runda următoare, românca se va duela cu poloneza Iga Swiatek, a şaptea favorită.

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek, LIVE TEXT pe www.as.ro

De cealaltă parte, Iga Swiatek (9 WTA) a trecut în minimum de seturi de rusoaica Daria Kasatkina (23 WTA) în runda precedentă, scor 6-2, 6-3. Poloneza le-a mai eliminat în drumul spre optimi pe Harriet Dart (123 WTA) și pe Rebecca Peterson (82 WTA).

Sorana, pe lângă Pavlychenkova, le-a mai învins pe Petra Kvitova (19 WTA) și Kristina Kucova (96 WTA). Cu Swiatek, Sorana Cîrstea nu s-a mai întâlnit niciodată până acum. Iga Swiatek este campioana de la Roland Garros din 2020.

În optimi la Australian Open este calificată şi Simona Halep, care va evolua cu franţuzoaica Alize Cornet. Cele două românce se pot întâlni în semifinalele competiției de la Antipozi.

Sorana Cîrstea: „Iubesc tenisul!”

Este doar a doua oară în cariera Soranei Cîrstea când ajunge în optimi la Australian Open. Românca a mai reușit această performanța doar în 2017. Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

În tenis și probabil în tot sportul, oamenilor pe place să aibă această obișnuință de a menționa vârsta, sau câți ani au trecut de la anumite rezultate. Dar, așa cum am spus și în trecut, nu mă definesc numerele, clasarea sau vârsta. Nimic de acest fel. Eu mă bucur de ceea ce fac.

Iubesc tenisul, cred că îl iubesc din ce în ce mai mult în fiecare an. Am suficient de multă experiență și cred că mi-am îmbunătățit jocul. Sunt, fără doar și poate, o jucătoare mult mai bună, acum, decât eram în urmă cu 10 ani”, a declarat Sorana Cîrstea la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și