Închide meniul

Cum a contribuit Simona Halep la revenirea în tenis a lui Caroline Wozniacki! Fratele danezei a spus totul!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iulie 2023, 14:30

Cum a contribuit Simona Halep la revenirea în tenis a lui Caroline Wozniacki! Fratele danezei a spus totul!

Cum a contribuit Simona Halep la revenirea în tenis a lui Caroline Wozniacki!

Caroline Wozniacki şi Simona Halep / Profimedia Images

Simona Halep a contribuit la revenirea în tenis a lui Caroline Wozniacki! Înainte de a decide să se întoarcă în tenis, daneza s-a antrenat cu Simona Halep şi Donna Vekic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele lui Caroline Wozniacki a descris antrenamentele cu Simona Halep și Donna Vekic ca fiind un „moment definitoriu” înainte ca daneza să decidă să se întoarcă în competiţii, informează eurosport.ro.

Cum a contribuit Simona Halep la revenirea în tenis a lui Caroline Wozniacki!

Caroline Wozniacki (32 de ani) a primit un wildcard pentru Rogers Cup. Anul viitor, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, Wozniacki va face echipă la dublu mixt cu compatriotul ei Holger Rune (20 de ani).

Caroline Wozniacki revine pe teren, la 3 ani de la retragerea din tenis. Daneza, în vârstă de 32 de ani, a fost în trecut lider mondial timp de 71 de săptămâni şi a câştigat 30 de trofee la simplu, inclusiv Australian Open în 2018.

Caroline Wozniacki şi-a anunţat retragerea înainte de ediţia din 2020 a Australian Open. Ea îşi motiva atunci decizia prin faptul că voia să se dedice familiei, potrivit news.ro. Wozniacki preciza că ea şi soţul ei, fostul baschetbalist din NBA, David Lee, îşi doreau să devină părinţi. Cei doi au acum o fetiţă (Olivia) şi un băieţel (James).

Reclamă

Crede că poate fi campioană la US Open şi Australian Open!

În ultimii trei ani, departe de joc, am reuşit să compensez timpul pierdut cu familia mea, am devenit mamă şi acum am doi copii frumoşi pentru care sunt foarte recunoscătoare”, a scris Caroline Wozniacki pe Twitter. „Dar încă mai am obiective pe care vreau să le îndeplinesc. Vreau să le arăt copiilor mei că îţi poţi urma visele indiferent de vârstă sau de rol. Am decis, ca familie, că este momentul. Mă întorc să joc şi abia aştept”, a mai precizat ea.

Caroline Wozniacki crede că poate câştiga US Open şi poate cuceri din nou Australian Open, turneu de Grand Slam pe care îl are în palmares. Wozniacki a învins-o în finala Australian Open 2018 chiar pe românca Simona Halep.

Dacă am emoții? Nu cred. Mă întorc într-un sport pe care îl iubesc. Da, voi avea emoții înaintea meciurilor. E în regulă. Pot să câștig US Open? Cred că da. Australian Open? Cred că da. De aceasta revin. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declara Caroline Wozniacki într-un interviu pentru Tennis.com.

Reclamă 4 / 0/3

Caroline Wozniacki, viața după tenis: „Nu am simțit că ar fi trebuit să fiu la US Open anul acesta”

Caroline Wozniacki s-a retras din tenis în 2020, înainte ca pandemia de COVID-19 să își impună controlul asupra majorității activităților din lume.

”După Australia, am plecat cu soțul meu în Noua Zeelandă. Am vrut mereu să explorez acea țară și nu știam când mă voi mai întoarce în partea aceea de lume.

(…) Când eram în plină activitate, a fost anunțată pandemia și a trebuit să ne întoarcem în Statele Unite, de unde este soțul meu.

Am urmărit US Open la televizor, dar poate din cauza ”bulei” sau a absenței fanilor, nu am simțit că ar trebui să fiu acolo. Iubesc tenisul, dar pe stadioane pline”, declara Wozniacki în 2020, într-un interviu pentru spaniolii de la Marca.

Am vorbit cu multe femei care au renunțat la visurile lor, pentru că voiau să stea alături de familie. Undeva, în adâncul inimii lor însă au această dorință de a face lucrul de care sunt pasionate. Vreau să le arăt acelor femei că, poate, există o cale”, a mai precizat Wozniacki în acelaşi interviu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și