Închide meniul

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS: „Trebuie să se schimbe”

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 22:25

Reclamă
Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS: Trebuie să se schimbe”

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament la Wimbledon 2022 / Profimedia

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS. Fostul antrenor al sportivei a făcut o serie de postări pe rețelele de socializare, după vestea primită de româncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să îi reducă pedeapsa Simonei Halep de la 4 ani, atât cât a decis inițial ITIA, la 9 luni. Astfel, jucătoarea noastră poate reveni pe teren.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS

După ce Simona Halep a primit verdictul de la TAS, Mouratoglou a repostat pe contul său de X (fostul Twitter) un articol al celor de la Tennis Majors, legat de decizia venită din Elveția.

De asemenea, la câteva ore de la prima postare, antrenorul i-a distribuit mesajul lui Ahmad Nassar care, tot prin intermediul unei postări pe platforma X, a lansat un atac la adresa oamenilor care au suspendat-o pe Simona Halep.

Reclamă

„În primul rând, suntem fericiți pentru că Simona și-a spălat numele. Totuși, nu vreau să spun că acest lucru este o victorie. Nimeni nu a avut nimic de câștigat.

Ea nu își va primi anul și jumătate înapoi (n.r. perioada în care a fost suspendată). Nu își va primi punctele înapoi și nici banii pe care i-ar fi primit, sub formă de premii. TAS a decis că suspendarea Simonei a expirat în luna iulie a anului trecut… are cineva o mașină a timpului?!

Asta trebuie să se schimbe. O să lucrăm pentru a le schimba”, a notat Nassar, pe X.

Reclamă 4 / 0/3

Mouratoglou a repostat mesajul transmis de Nassar și a făcut următorul comentariu: „Lipsa de egalitate este incredibilă! Da, asta trebuie să se schimbe!”.

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci

Conform WTA România, Simona Halep nu va putea participa la turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami, primul turneu la care ar fi fost eligibilă. Românca ar fi putut primi un wildcard, însă organizatorii le-au acordat deja.

Sursa menţionată mai sus notează faptul că Simona Halep ar putea juca în barajul de calificare pentru Billie Jen King Cup. Aceasta ar putea face parte din echipa României pentru duelul din deplasare cu Ucraina, duel care se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie.

Acest fapt ar aduce şi un avantaj pentru Simona Halep. Dacă va alege să facă parte din echipa României, la duelul din Billie Jean King Cup, acest fapt ar face-o eligibilă pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din vară.

Dacă România ar învinge Ucraina s-ar califica în premieră în Billie Jean King Cup Finals, acolo unde ajung doar 12 echipe. Opt dintre ele vor prinde un bilet în urma meciurilor din calificări, iar alte patru, Canada, Franţa, Spania şi Cehia, sunt deja calificate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și