Închide meniul

Cum a salvat Simona Halep viața celui mai înfocat fan. „Sufăr de o depresie foarte gravă”. Reacția de mare campioană a constănțencei și mesajul emoționant pe care i l-a transmis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 16:15

Cum a salvat Simona Halep viața celui mai înfocat fan. „Sufăr de o depresie foarte gravă. Reacția de mare campioană a constănțencei și mesajul emoționant pe care i l-a transmis

Simona Halep, mesaj emoționant pentru un fan înfocat

Profimediaimages

Fără a-și spune numele, acesta și-a făcut curaj și a povestit prin ce dramă a trecut de-a lungul vieții. „Simo” a fost cea care, din spusele lui, a avut un rol decisiv și l-a ajutat să depășească traumele trăite din cauza depresiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep i-a salvat viața celui mai înfocat fan

E timpul să devin emotiv. A fi chiar și un mic punct în mintea Simonei Halep, prin intermediul WTA România, înseamnă atât de mult pentru mine. Ea nu va ști niciodată cât înseamnă pentru mine sau cum mi-a salvat literalmente viața fiind doar persoana fericită și bună care este. Este uimitor simplul fapt că ea știe că exist.

Da, ea este doar o jucătoare de tenis și eu doar un fan. Dar fericirea ei și rezultatele uimitoare pe care le-a obținut m-au ajutat atât de mult. Privirea ei, și a celorlalți români, m-a ajutat cu depresia mea. Cred, cu adevărat, că ea reprezintă un motiv important pentru care sunt și astăzi aici.

Am supraviețuit la 3 tentative de sinucidere de-a lungul anilor. Sufăr de o depresie foarte gravă și de anxietate socială. Dar unul dintre lucrurile care le folosesc în încercarea de a ieșit din vremurile astea întunecate este să mă uit la Simona. Fericirea și pozitivismul ei, în general, sunt o astfel de sursă de inspirație.

Am poze cu ea pe pereții casei mele, cu turneele și Grand Slam-urile câștigate și cu distracția de la antrenamentele ei. Nu doar pentru că sunt un fan, dar pentru că îmi place să mă uit la ele, să am ceva frumos și fericit la care să mă uit când sunt în cele mai grele momente.

Reclamă

Așa că pentru ea, o atletă foarte faimoasă, să acorde orice atenție la ceva în care am pus atât de multă dragoste și timp, înseamnă atât de mult. Nu o fac pentru a-i capta atenția, este doar cireașa de pe tort. O fac pentru că mă face fericit și cred că ea poate spune și aprecia asta„, a transmis fanul prin intermediul contului de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by 🇷🇴WTA Romania🇷🇴 (@wta_romania)

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul de mare campioană al Simonei Halep

Vizibil emoționată, Simona Halep i-a răspuns pe rețelele sociale. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros l-a încurajat să lupte în continuare pentru a trece peste toate problemele.

Este foarte emoționant, fără doar și poate. Sunt foarte fericită că tenisul meu te-a putut ajuta în aceste momente dificile. Cu toții avem și clipe grele, dar important este să zâmbești și să ai încredere, indiferent cât de rău te simți. Viața este un dar, așa că obține maximum din ea, indiferent ce se întâmplă. Așa cum am spus mereu, niciodată să nu cedezi!„, i-a răspuns Simona Halep.

Simona Halep
Simona Halep i-a răspuns celui mai înfocat fan

Simona Halep, mesaj pentru fani de la Dubai: „Este senzațional”

Simona Halep a început ca din tun anul 2022 și este pregătită să facă spectacol și în turneul de la Dubai. Românca este în căutarea unui nou succes, după cele obținute în 2015 și 2020.

Este unul dintre turneele mele preferate pentru că am câștigat de două ori, am jucat câteva meciuri foarte bune aici și abia aștept startul. Este o nouă provocare de fiecare dată când ajung aici. Îmi plac terenurile, atmosfera și știu totul despre turneu„, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat organizatorilor.

Opt victorii a obținut Halep în cele nouă meciuri din acest an. După ce a triumfat la Melbourne, campioana noastră a fost eliminată de Alize Cornet în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Lupta pentru trofeul turneului de la Dubai se va da cu tribunele pline. Organizatorii au primit acceptul autorităților de a deschide porțile și a avea o capacitate de 100% la meciuri.

E un lucru incredibil. Suntem recunoscători să avem publicul aproape pentru că fanii ne dau energie. Ne ajută mereu, este senzațional„, a precizat Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și