Închide meniul

Cum au fost surprinşi Simona Halep şi Toni Iuruc, în Australia. Imaginile care fac înconjurul lumii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 6:57

Cum au fost surprinşi Simona Halep şi Toni Iuruc, în Australia. Imaginile care fac înconjurul lumii

ProfimediaImages

Simona Halep, moment amuzant cu Toni Iuruc

Darren Cahill a fost şi el prezent şi s-a amuzat copios pe seama celor doi. Momentul a avut loc chiar pe tunelul ce duce pe terenul unde Simona a învins-o pe Siegemund. Cahill izbucnit în râs când Simo i-a dat cu cremă în ochi iubitului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gata de distracţie la soare.", au postat cei de la Australian Open, pe Twitter. Şi Simona s-a distrat şi pe teren, unde a făcut spectacol în meciul cu Siegemund, câştigat cu 6-2, 6-4. 

Simona Halep  – Laura Siegemund 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Gippsland Trophy după ce a bătut-o pe Laura Siegemund, cu 6-2, 6-4. Ocupanta locului 2 WTA o va întâlni în următoarea fază pe Ekaterina Alexandrova, cea care a trecut de Iga Swiatek.

Simona Halep a trecut de Siegemund, după un meci care a durat o oră şi 28 de minute şi în care a adunat 16 lovituri direct câştigătoare şi 17 greşeli neforţate. Laura a avut nu mai puţin de 30 de erori neforţate.

Reclamă

Simona Halep şi Darren Cahill reprezintă una din cele mai solide relaţii din tenisul mondial, iar Simona Halep a dezvăluit secretul. 

"Darren, care e secretul? Cred că mă înţelege foarte bine, ştie mereu tot ce simt, tot ce am nevoie pe teren, dar şi înainte de meciuri. Comunicarea dintre noi cred că este cheia relaţiei. Este blând, dar şi dur în acelaşi timp, deci nu e uşor să lucrezi cu el, dar îi mulţumesc că este mereu lângă mine.", a afirmat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și