Închide meniul

„Dacă ar fi părăsit Australia, ar fi recunoscut că este vinovat!” Fratele lui Novak Djokovic explică de ce sârbul a preferat să stea în carantină într-un hotel cu refugiaţi: „Vrea doar să se facă dreptate!”

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 10:08

„Dacă ar fi părăsit Australia, ar fi recunoscut că este vinovat! Fratele lui Novak Djokovic explică de ce sârbul a preferat să stea în carantină într-un hotel cu refugiaţi: „Vrea doar să se facă dreptate!

Novak Djokovic este în carantină în Australia

profimediaimages

  • Novak Djokovic, plasat în carantină
  • Noi explicaţii date de fratele sârbului

Novak Djokovic se află în carantină în Australia, într-un hotel destinat refugiaţilor. Deşi autorităţile de acolo au spus că sârbul putea părăsi ţara, Djokovic a prefrat să rămână până luni, când o instanţă va decide dacă va putea să participe la Australian Open. Fratele lui Djokovic a spus că dacă numărul 1 ATP revenea în Serbia, îşi recunoştea vinovăţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele lui Novak Djokovic explică de ce sârbul a preferat să stea în carantină

“Novak ar fi putut părăsi Australia până acum, dar dacă ar fi făcut-o, ar fi recunoscut că este vinovat, ceea ce nu este adevărat, şi învins, ceea ce nu este o opţiune. Ce ne-a rămas este să aşteptăm decizia instanţei. Nu ştiu ce va face dacă decizia nu va fi în favoarea sa, nici el nu ştie. Este plin de emoţii şi tenisul şi Grand Slam-ul sunt acum ultimele lucruri la care se gândeşte. Vrea doar să se facă dreptate şi să iasă la iveală adevărul”, a spus Djordje Djokovic, scrie news.ro.

El a reiterat faptul că toate documentele de intrare în Australia pentru Novak s-au făcut prin intermediul Tennis Australia, după ce sportivului i s-a acordat permisiunea de a concura printr-un proces al Tennis Australia/guvernului regional care i-a acordat o scutire medicală de la vaccinare.

Reclamă

El nu a completat niciun formular, totul s-a făcut prin federaţia australiană de tenis. A cooperat cu guvernul federal şi federaţia de tenis nu poate emite un certificat, a fost emis de guvernul regional. Însă guvernul federal a oprit certificatul, ceea ce înseamnă că am ajuns într-o situaţie politică serioasă. Novak nu vrea să se retragă, el vrea să se facă dreptate pentru el şi pentru toţi ceilalţi”, a explicat mai spus fratele lui Novak Djokovic.

Citește și:

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic!

Novak Djokovic plăteşte pentru faptul că a vrut să intre în Australia nefiind vaccinat. Deşi a prezentat o adeverinţă medicală, aceasta nu i-a fost recunoscută şi i s-a anulaz viza. Până luni, când se va judeca recursul său, sârbul este nevoit să stea în condiţii absolut groaznice. Mâncarea primită de liderul mondial ATP în hotelul în care l-au închis autoritățile australiene este alterată. Imaginile apărute din interior sunt absolut incredibile.

Reclamă

Cei de acolo spun că personalul hotelului din cartierul Carlton le-a dat mâncare cu viermi și mucegai la cină. Este vorba despre castroane de pui și broccoli cu viermi și bucăți de pâine mucegăite. „Am fost șocat de mâncarea pe care ne-au dat-o! Pur și simplu ni se pune viața în pericol”, a declarat Mustafa Salah, un solicitant de azil irakian izolat în același hotel cu Novak Djokovic, conform. sbs.com.au„Nici un animal nu poate mânca acest tip de hrană. De asemenea, nu există mașini de spălat, ne spălăm rufele cu mâna. Nici sală de sport și nici nu putem ieși la aer curat”, a mai dezvăluit Salah.

Mama liderului mondial, revoltată

Mama liderului mondial, Dijana Djokovic este revoltată„Fiul meu este ținut prizonier! Locul în care stă este murdar, plin de insecte. Nu poate dormi. Mâncarea este groaznică. Nu este corect, este inuman!”, a spus femeia. Forța de frontieră australiană nu a răspuns la acuzațiile cu privire la alimentele alterate, dar un purtător de cuvânt a declarat că această instituție și Departamentul Afacerilor Interne „asigură bunăstarea și sănătatea deținuților din cadrul rețelei australiane de detenție pentru imigranți”.

Djokovic va sta în acest hotel până luni, atunci când un judecător va decide dacă se menține sau nu decizia de expulzare a sârbului. Deținătorul a 20 de tiltluri de Grand Slam le-a cerut autorităților din Australia să își petreacă perioada de carantină într-un apartament închiriat, alături de echipa sa, dar solicitarea a fost respinsă, mai spune sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr