Închide meniul

Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2024, 10:01 / Actualizat: 2 aprilie 2024, 18:58

Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami

Danielle Collins - Elena Rybakina e finala de la Miami

Elena Rybakina, în timpul unui meci - Profimedia Images

Danielle Collins – Elena Rybakina e marea finală de la Miami Open. Americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rybakina vor juca finala turneului de tenis WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari, după ce s-au impus, joi, în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Collins (30 ani), care a anunţat că acesta va fi ultimul ei sezon în circuitul profesionist, a învins-o în penultimul act pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu 6-3, 6-2, calificându-se în premieră într-o finală WTA 1.000.

Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami Open

Americanca a controlat total meciul cu Alexandrova, care venea după două victorii remarcabile, una în faţa liderului mondial Iga Swiatek, iar alta în faţa americancei Jessica Pegula, numărul cinci mondial.

Rybakina, numărul patru mondial, va disputa a doua sa finală consecutivă în Florida, după ce a dispus în semifinale de belarusa Victoria Azarenka în trei seturi, cu 6-4, 0-6, 7-6 (7/2). Anul trecut, Rybakina era învinsă în ultimul act de cehoaica Petra Kvitova.

Kazaha, campioană la Wimbledon în 2022, a câştigat în acest an titluri la Brisbane, Abu Dhabi şi Doha.

Reclamă

Azarenka, în vârstă de 34 de ani, rămâne astfel cu 199 de victorii la turneele WTA 1.000 în cei 19 ani de carieră. Belarusa are trei titluri câştigate la Miami (2009, 2011, 2016).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și