Închide meniul
VIDEO

Daniil Medvedev a făcut gesturi obscene către public, la Paris! Ce a putut spune după scenele şocante

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 21:26

Reclamă
Daniil Medvedev a făcut gesturi obscene către public, la Paris! Ce a putut spune după scenele şocante

Daniil Medvedev a făcut gesturi obscene către public, la Paris

Daniil Medvedev, un car de nervi în timpul meciului cu Dimitrov, pe care l-a şi pierdut / Profimedia Images

Daniil Medvedev a făcut gesturi obscene către public, după ce a fost eliminat de la Mastersul de la Paris. Medvedev a fost învins de bulgarul Grigor Dimitrov, scor 3-6, 7-6(4), 6-7(2).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enervat că publicul l-a huiduit, Medvedev le-a arătat degetul mijlociu celor prezenţi în tribune la Paris.

Daniil Medvedev a făcut gesturi obscene către public, la Paris!

La conferinţa de presă de după meciul de miercuri, cu Grigor Dimitrov, Daniil Medvedev a răspuns într-o notă ironică întrebărilor despre relaţia sa complicată cu publicul de la ATP Masters 1000 Paris, relatează news.ro.

În setul al doilea al meciului dintre rusul Daniil Medvedev şi bulgarul Grigor Dimitrov, la scorul de 5-5, Medvedev s-a enervat pentru că a fost huiduit şi a arătat degetul mijlociu publicului parizian, apoi a refuzat pentru scurt timp să reia jocul. „Am aruncat racheta, e normal să mă fluiere. Dar nu atunci când trebuia să servesc. Am spus, OK, atâta timp cât mă huiduie, nu o să joc, o să aştept doar să termine. Şi atunci când am primit avertismentul, mi-am spus: ‘Chiar vreau să fiu descalificat?’. Nu am vrut să închei meciul pe această notă. Am vrut să joc şi aşa am revenit la meci”, a explicat Medvedev momentul.

Un deget mijlociu? Oh, nu, doar m-am uitat aşa, la unghia mea. Mi-am privit unghiile doar. De ce i-aş face asta acestui frumos public parizian?”, a mai spus tenismanul rus, atunci când a fost întrebat despre gestul său. „Nu are nimic de-a face cu Franţa sau cu francezii. Depinde de turneu, de felul în care reacţionez, de modul în care reacţionează publicul. E o chestiune de alchimie. Am o mulţime de prieteni francezi. Eu joc mai bine aici când nu există public. Câştig atunci când nu e nimeni în tribună”, a ţinut Medvedev să amintească faptul că a câştigat turneul în 2020, când competiţia s-a desfăşurat fără spectatori, din cauza pandemiei de Covid-19.

Reclamă

Este publicul de la Bercy, toată lumea îl ştie, toţi jucătorii îl ştiu. Nu tuturor le place să joace aici, dar unora le place. Eu joc mult mai bine la Bercy când nu e nimeni acolo. Este singura dată când am câştigat”, a mai spus Daniil Medvedev, care a fost şi finalist al turneului, la ediţia 2021.

Jannik Sinner, campion la Beijing! Italianul l-a învins pe Daniil Medvedev în finală

Jannik Sinner este campion la Beijing! În ultimul act, italianul care va urca pe locul 4 ATP l-a învins pe Danill Medvedev.

Reclamă 4 / 0/3

Sinner s-a impus cu 7-6(2), 7-6(2), după 2 ore şi 3 minute de joc. Aceasta a fost prima victorie a lui Sinner în faţa lui Medvedev, după ce a pierdut precedentele şase întâlniri în faţa acestuia.

Italianul de 22 de ani l-a învins pe Daniil Medvedev (3 ATP), scor 7-6(2), 7-6(2), după 2 ore şi 3 minute de joc. Sinner l-a învins pe Medvedev în premieră, rusul fiind câştigătorul precedentelor şase întâlniri. Toate meciurile dintre cei doi au avut loc pe hard.

Ultimul act de la Beijing a fost extrem de echilibrat. Fără break-uri, ambele seturi s-au decis în tie-break, acolo unde italianul a fost mai inspirat. În primul set au fost doar trei mingi de break, una pentru Medvedev şi două pentru Sinner, în timp ce în setul al doilea, italianul a avut trei mingi de break în al treilea game.

Titlul de la Beijing este al nouălea titlu al italianului şi al treilea din 2023. El s-a mai impus în acest an la Montpellier şi la turneul ATP Masters 1000 de la Toronto, ambele pe hard. De altfel, toate titlurile lui Sinner, cu excepţia celui de la Umag (zgură), au fost obţinute pe hard.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și