Închide meniul

Daniil Medvedev, eliminat şi el de la Monte Carlo! Rusul a ameninţat că iese de pe teren!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2023, 18:39

Reclamă
Daniil Medvedev, eliminat şi el de la Monte Carlo! Rusul a ameninţat că iese de pe teren!

Daniil Medvedev, eliminat şi el de la Monte Carlo

Daniil Medvedev îşi ia la revedere de la turneul de la Monte Carlo / Profimedia Images

Daniil Medvedev a fost şi el eliminat la turneul de la Monte Carlo. După ce Novak Djokovic a părăsit competiţia ieri, astăzi a fost rândul lui Medvedev să îşi ia rămas-bun de la turneul Masters de 1000 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medvedev a fost învins cu 6-3, 6-4 de către norvegianul Holger Rune.

Daniil Medvedev, eliminat şi el de la Monte Carlo!

Rusul Daniil Medvedev a fost extrem de nervos pe parcursul partidei. În primul set, la scorul de 5-3 pentru norvegian, Medvedev a ameninţat că iese de pe teren.

Enervat de strigătele fanilor, rusul a lovit puternic o minge de nervi. Ulterior el a vrut să iasă de pe teren. Arbitrul întâlnirii i-a spus să aştepte mai întâi să avertizeze fanii. Medvedev a reuşit să se calmeze şi să continue partida.

Partida s-a încheiat, dar Medvedev a terminat meciul fără să îşi adjudece un set.

Reclamă

Novak Djokovic, eliminat ieri de la Monte Carlo. Şi sârbul a fost foarte nervos!

Şi liderul mondial, sârbul Novak Djokovic a părăsit ieri turneul de la Monte Carlo. Novak Djokovic a fost eliminat surprinzător în optimile turneului de la Monte Carlo. El a fost învins de italianul Lorenzo Musetti în trei seturi: 6-4, 5-7, 4-6.

Novak Djokovic a fost şi el foarte nervos în meciul cu Musetti. În setul 2 sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun. Totul a plecat de la un punct care i-a fost acordat italianului.

Mingea trimisă de Lorenzo Musetti fusese, într-adevăr, afară. Sârbul s-a contrat cu arbitra de scaun în privinţa urmei mingii. După câteva secunde de discuţii în contradictoriu, el a trebuit să renunţe.

Reclamă 4 / 0/3

Punctul i-a fost acordat italianului pentru că urma mingii fusese ştearsă. „Nu am nicio altă urmă. Singura urmă care se vede este aceasta”, i-a explicat arbitra lui Nole. Ea i-a arătat o urmă a unei mingi care fusese în teren.

Reluarea a arătat că Novak Djokovic avea dreptate. Sistemul Hawk-Eye nu este funcţional la turneul de la Monte Carlo. Djokovic nu a avut, astfel, cum să conteste punctul.

Incidentul a avut loc la scorul de 6-4, 4-3 pentru Djokovic. Italianul era la serviciu. Novak Djokovic avea să piardă setul secund, cu 7-5. Italianul avea să câştige şi setul 3, cu 6-4, şi să-l elimine surprinzător pe Djokovic.

Absent de la Monte Carlo, Rafael Nadal nu va evolua nici la Barcelona

Rafael Nadal a anunțat că nu va participa la turneul de la Barcelona, fiind nerefăcut după o accidentare suferită la şold în ianuarie, în timpul turneului Australian Open. Ibericul va rata astfel un alt turneu pe zgură în acest sezon, după ce nu a putut participa la Mastersul de la Monte Carlo.

Rafael Nadal nu a mai jucat de la meciul pierdut în turul al doilea la Australian Open, pe 18 ianuarie, în faţa americanului Mackenzie McDonald, în care s-a şi accidentat la şold.

Nu mă simt pregătit şi voi continua pregătirea în vederea revenirii mele în competiţie”, a scris spaniolul de 36 de ani pe Twitter. Pentru numărul 15 mondial prezenţa la turneul de la Roland Garros este pusă sub semnul întrebării din ce în ce mai serios.

‘‘Barcelona este un turneu special pentru mine, deoarece este clubul meu de adopţie şi pentru că să joci acasă este întotdeauna o senzaţie unică”, a afirmat Nadal, care va împlini 37 de ani în data de 3 iunie.

Reclamă

Nadal speră să aniverseze cei 37 de ani la Roland Garros (28 mai-11 iunie), unde vizează al 15-lea său titlu şi să ajungă la 23 de trofee de Mare Şlem, stabilind un nou record, anunța agerpres.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” Vezi toate știrile
Citește și