Închide meniul
VIDEO

Darren Cahill, detalii despre trăirile Simonei Halep după retragerea de la Wimbledon. „Era visul ei. Are inima frântă în acest moment!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2021, 17:11

Darren Cahill, detalii despre trăirile Simonei Halep după retragerea de la Wimbledon. „Era visul ei. Are inima frântă în acest moment!

Profimediaimages

Darren Cahill, detalii despre trăirile Simonei Halep

Antrenorul Simonei a dezvăluit că românca trece prin clipe extrem de grele. Ea nu a jucat nicun meci oficial după dubla ruptură musculară suferită în mai la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, detalii despre trăirile Simonei Halep după retragerea de la Wimbledon

Îmi pare rău pentru Simona Halep, această accidentare a venit din senin. A făcut o mică mișcare spre stânga la retur, chiar la o minge care nu fusese bună. Recuperarea după o ruptură la gambă este foarte dificilă.

Simona a muncit foarte mult în ultimele șase săptămâni, visul ei era să joace la Roland Garros și la Wimbledon. Mai ales că venea la Londra ca deținătoare a trofeului, pe care l-a câștigat în urmă cu doi ani.

După cel mai bun meci al ei, în finala cu Serena Williams. Își dorea foarte mult ca marți să joace pe Central Court, din postura de deținătoare a trofeului. Vă dați seama că are inima frântă în acest moment.

Sunt mulți ani de când face eforturi să stea acolo, în top, între cele mai bune jucătoare ale lumii. Și a făcut o treabă extraordinară. Este vorba despre oboseală fizică și mentală. Ne-am antrenat două săptămâni pe iarbă, am avut câteva zile bune. Simțeam că suntem aproape.

Reclamă

Apoi au apărut noi probleme, mai are și alte probleme mai vechi, cu spatele și piciorul drept. Ne-am antrenat foarte intens pentru Wimbledon, iar corpul nu era pregătit. Cel puțin la nivelul pe care îl dorește. Ea și turneul merită asta.

A fost o decizie grea, au fost și câteva lacrimi. Am vorbit câteva zile. Își dorea mult să joace aici, acum s-a dus în România și încearcă să se liniștească după această perioadă”, a declarat Darren Cahill într-un live pe pagina de Instagram a lui Pat Cash, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Pat Cash (@therealpatcash)

Cahill speră ca Halep să poată concura la Jocurile Olimpice. A anunţat că nu o va însoţi la Tokyo şi că o va aştepta în Statele Unite pentru turneele de la Cincinnati şi US Open.

Simona Halep, avertizată de Ion Ţiriac

Simona Halep a fost avertizată de Ion Ţiriac. Acesta i-a transmis că problemele cauzate de accidentarea la gamba piciorului stâng ar putea să dureze luni de zile.

Participarea lui Halep la Jocurile Olimpice, care vor debuta luna viitoare, este în pericol. O medalie la Tokyo este principalul obiectiv al Simonei pentru actualul sezon.

Ştiu că Simona Halep are probleme de sănătate care, după părerea mea, trebuie luate foarte în serios. O să dureze luni şi luni de zile. (…) Şi eu mi-am dorit. Nu numai o medalie, şi Cupa Davis! E un lucru să-ţi doreşti şi altul să-l înfăptuieşti”, a spus astăzi Ion Ţiriac.

Ţiriac a făcut o comparaţie între accidentările Simonei Halep şi cele suferite de un alt nume mare din tenis, Rafael Nadal.

„Se poate (n.r. să fie gravă accidentarea), şi nu e una, sunt mai multe. Dacă ne uităm la Nadal, există undeva o fotografie unde sunt 40 de accidentări grave. Sportul profesionist produce leziuni. Tot organismul unui sportiv se produce între 11 şi 16 ani. Dacă acolo nu ai făcut ce trebuie, este foarte greu, aproape imposibil, oricât de mult talent ar avea sportivul, ca să mai compenseze”, a mai spus Ion Ţiriac.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și