Închide meniul

Dayana Yastremska a izbucnit în plâns, după ce a pierdut finala de la Lyon! Gest uriaş pentru ucraineni: „Dragii mei, sunteţi atât de puternici! Banii îi voi dona!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 22:08

Dayana Yastremska a izbucnit în plâns, după ce a pierdut finala de la Lyon! Gest uriaş pentru ucraineni: „Dragii mei, sunteţi atât de puternici! Banii îi voi dona!

Dayana Yastremska a izbucnit în plâns

Profimedia

Yastremska, care a învins-o în semifinale pe Sorana Cîrstea, a izbucnit în plâns după finală în momentul în care a vorbit despre ţara sa. Ucraina a fost asediată de armatele Rusiei, după ce Vladimir Putin a dat ordin de atac pe 24 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dayana Yastremska a izbucnit în plâns

Dacă mă priviți în aceste clipe, vreau să vă spun doar atât: „Dragii mei, sunteți atât de puternici. Ați dat dovadă de un spirit extraordinar’. M-am luptat pentru Ucraina și vreau să mulțumesc fiecărei persoane din țara mea pentru că susține Ucraina. Și în ultimul rând, banii pe care îi primesc de aici îi voi dona unei fundații ucrainene„, a spus Dayana Yastremska cu lacrimi în ochi.

Dayana Yastremska a vorbit şi despre finala pierdută

Dayana Yastremska a aut puterea să o felicite pentru finala pierdută pe adversara sa.

A fost o săptămână foarte dificilă pentru mine, dar a fost un meci grozav, felicitări Shuai pentru victorie. Toată săptămână m-am luptat aici pe teren nu doar pentru mine, ci și pentru țara mea. Sunt foarte fericită că am ajuns în finală pentru că a trecut mult timp de când n-am mai făcut-o, astăzi nu cred că am avut ritmul necesar, am fost destul de obosită.
Dar toată lumea m-a susținut și am primit multă putere. Mulțumesc organizatorilor pentru wildcard și pentru oportunitate. Vreau să le mulțumesc antrenorului și surorii mele mai mici, au suferit împreună cu mine. Mulțumesc impresarului și familiei lui că au venit aici„, a mai spus Dayana Yastremska.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Dayana Yastremska, declaraţii uriaşe despre România

Dayana Yastremska a oferit din nou detalii despre drumul pe care l-a parcurs, alături de sora ei mai mică, Ivanna, din Ucraina, până în Franţa. Jucătoarea care a câştigat 2.5 milioane de euro din tenis a fost uimită de primirea făcută de români.

Reclamă

„Miercuri eram la Odesa. Seara a fost normală, dar dimineaţă ne-am trezit sub bombe. Nu realizam ce se întâmplă. Este tragic. Nu este film şi nici joc video. Am fost şocate. Am părăsit apartamentul pentru a ne ascunde într-o parcare subterană în timp ce bombele continuau să explodeze

Traseul a durat patru ore pentru a ajunge la Dunăre, la frontiera cu România. Ne era frică de bombe şi să nu ne întâlnim cu tancurile ruseşti. Era o lungă coadă de maşini la frontieră şi am luat-o pe jos. Aici ne-am luat rămas bun de la părinţi, pentru că mama a rămas şi ea în cele din urmă în Ucraina.

De cealaltă parte a frontierei ne-au aşteptat oameni buni, care ne-au dat să bem şi să mâncăm, am fost uimită de modul frumos în care ne-au primit. De abia la Bucureşti am putut lua avionul spre Lyon”, a spus Yastremska, aflată în Franţa, citată de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dayana Yastremska a fugit din calea războiului în România

Dayana Yastremska a fugit, împreună cu sora sa cea mică, din calea războiului din Ucraina. Acestea au reuşit să fugă din Odesa şi au ajuns în România. Părinţii lor au rămas, însă, în Ucraina.

„După două zile petrecute în ascunzători, părinții mei au luat decizia ca, indiferent de costuri, să mă trimită pe mine și pe sora mea în afara Ucrainei. Mamă, tată, vă iubim atât de mult! Aveți grijă de voi. Îmi iubesc țara. Dragi ucraineni, aveți grijă de viețile voastre„, a scris Dayana Yastremska pe Instagram, care are în palmares 3 titluri WTA. În 2021, Dayana a fost testată pozitiv cu Mesterolon, un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanţi.

Citește și:
Recomandări
  • Dayana Yastremska a izbucnit în plâns
  • Dayana Yastremska a pierdut finala de la Lyon

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și