Închide meniul

„De ce, moare?” Răspuns teribil al lui Ion Ţiriac despre posibilul ultim meci al Simonei Halep. Anunţul făcut de miliardar

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 17:56 / Actualizat: 30 ianuarie 2024, 14:39

Reclamă
„De ce, moare? Răspuns teribil al lui Ion Ţiriac despre posibilul ultim meci al Simonei Halep. Anunţul făcut de miliardar

"De ce, moare?" Răspuns teribil al lui Ion Ţiriac despre posibilul ultim meci al Simonei Halep

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Ion Ţiriac a vorbit din nou despre posibilul ultim meci al Simonei Halep, înainte de procesul de la TAS, la care sportiva noastră speră să scape măcar de o parte din pedeapsa de 4 ani primită de la ITIA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep va reveni pe teren la turneul de tenis la Cluj, în luna iunie, la Sports Festival. Acolo, ea se va afla alături de Andre Agassi şi Steffi Graf. Întrebat dacă acesta poate fi ultimul meci al Simonei, Ţiriac a oferit un răspuns dur. Acesta a anunţat şi că Simo se antrenează la nivel maxim.

„De ce, moare?” Răspuns teribil al lui Ion Ţiriac despre posibilul ultim meci al Simonei Halep

„(N.r. Va fi ultimul meci al Simonei Halep) De ce, moare?! Ultimul meci e când nu mai joci altul. E un meci demonstrativ. Se antrenează zi şi noapte, mai ambiţioasă ca înainte. Am suspiciunile mele cu TASş-ul, am păţit-o cu ei.

Ea are o singură vină, A fost depistată pozitiv, dar de ce? Cu trei zile înainte era negativă, şi când a ajuns acolo…cei care mă aveau în grijă, întrebaţi-i pe ei. Nu-i vinovată, după părerea mea, dar a fost pozitivă”, a spus Ţiriac.

Simona Halep revine pe teren într-un demonstrativ

Simona Halep revine pe teren într-un demonstrativ care va avea loc în Cluj-Napoca! Simona Halep şi Andrei Pavel vor face pereche la dublu împotriva soţilor Steffi Graf şi Andre Agassi, care au împreună 30 de turnee de Grand Slam.

Reclamă

Meciul va avea loc pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival. Simona Halep a făcut o primă declaraţie odată ce s-a aflat că va juca în acest meci demonstrativ.

Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024

Simona Halep a fost încurajată de o mare campioană a României. Larisa Iordache este cea care susţine că dubla câştigătoare de Grand Slam va avea nevoie de un psihic extrem de puternic după ce nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape un an şi jumătate.

Larisa, deţinătoarea de cele mai multe medalii europene din gimnastica noastră speră ca procesul de la TAS, din 7-9 februarie 2024 să-i aducă Simonei o reducere semnificativă a pedepsei de 4 ani primită de la ITIA.

Reclamă 4 / 0/3

„Situația ei este foarte dificilă. Îți dorești să faci performanță în sportul pe care-l practici de când erai mică, dar nu poți. Cred că Simona își dorea din ce în ce mai mult să se bucure de tenis.

Această perioadă, cu siguranță, nu este una prea fericită pentru Simona, dar o să-și găsească liniștea și capacitatea de a se adapta la ce i se întâmplă. Mie-mi pare tare rău pentru ea, ca sportivă.

Niciun sportiv nu merită să stea departe de ceea ce iubește. Sper din suflet ca lucrurile să se lămurească și să revină pe teren, acolo unde-și dorește să fie.

Trebuie să rămână cu psihicul puternic, pozitiv. Merită să revină, pentru că munca pe care a depus-o de-a lungul anilor și eforturile părinților au fost foarte mari. Merită să fie fericiți și împliniți”, a spus Iordache.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și