Închide meniul

Simona Halep, în extaz după ce a fost anunţată revenirea sa pe terenul de tenis alături de Andre Agassi şi Steffi Graf

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 11:14

Reclamă
Simona Halep, în extaz după ce a fost anunţată revenirea sa pe terenul de tenis alături de Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep s-a declarat surprinsă de faptul că a fost invitată la Cluj pentru a juca într-un meci demonstrativ alături de Andre Agassi şi Steffi Graf

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Getty Images

Simona Halep este în extaz după ce a fost anunţată revenirea sa pe terenul de tenis alături de Andre Agassi şi Steffi Graf. De asemenea, Simona Halep s-a declarat surprinsă de faptul că a fost invitată la Cluj pentru a juca în meciul demonstrativ alături de Andre Agassi şi Steffi Graf. Halep va reveni pe turneul de tenis la Cluj, în luna iunie, la Sports Festival.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep abia aşteaptă să joace alături de Agassi şi de Steffi Graf, două modele care i-au ghidat cariera. În trecut, Halep chiar s-a antrenat la Academia lui Agassi.

Simona Halep, în extaz după ce a fost anunţată revenirea sa pe terenul de tenis alături de Agassi şi Steffi Graf

A fost o surpriză foarte mare și pentru mine că m-au chemat. Mă bucur tare mult că s-au gândit la mine, mai ales în această perioadă care nu este ușoară deloc. M-am bucurat nespus pentru venirea lui Andre și a lui Steffi, pentru că sunt oameni deosebiți.

Am avut șansa să-i întâlnesc, am avut șansa să mă antrenez cu ei și am avut șansa să am discuții legate de tenis, de emoții, de presiune. Totul a fost la Las Vegas, când eram împreună cu Darren Cahill, și m-a bucurat din suflet să am șansa să împart terenul cu ei aici la noi. A fost foarte bine să fiu cu ei pe teren atunci, Steffi nu greșește deloc, slice-ul ei nu este deloc ușor de returnat.
Andre este foarte activ pe teren, se mișcă mult, îmi place foarte mult reverul lui. Eu sunt fan backhand, pentru că este și lovitura mea preferată, și când îl vedeam pe el așa natural, mi-a plăcut tare mult.

A fost o experiență deosebită și m-a ajutat tare mult ca sportiv. I-am urmărit în cariera lor, Steffi cred că a fost un model pentru toată lumea pentru abilitățile ei pe teren, mai ales cele fizice, iar Andre pentru comportamentul lui, pentru starea lui pe teren. Era un mix cu de toate și era foarte frumos de urmărit. Am și citit cartea lui, singura cap-coadă, fără oprire. Mi-a plăcut foarte mult, am înțeles foarte multe. Mi-a plăcut că nu a arătat doar partea bună și frumoasă, a arătat și toate greutățile pe care le-a avut și cum a trăit el anumite momente”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat organizatorilor de la Sports Festival.

Reclamă

Simona Halep revine pe teren într-un demonstrativ

Simona Halep revine pe teren într-un demonstrativ care va avea loc în Cluj-Napoca! Simona Halep şi Andrei Pavel vor face pereche la dublu împotriva soţilor Steffi Graf şi Andre Agassi, care au împreună 30 de turnee de Grand Slam.

Meciul va avea loc pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival. Simona Halep a făcut o primă declaraţie odată ce s-a aflat că va juca în acest meci demonstrativ.

Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”

Simona Halep a fost încurajată de o mare campioană a României. Larisa Iordache este cea care susţine că dubla câştigătoare de Grand Slam va avea nevoie de un psihic extrem de puternic după ce nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape un an şi jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa, deţinătoarea de cele mai multe medalii europene din gimnastica noastră speră ca procesul de la TAS, din 7-9 februarie 2024 să-i aducă Simonei o reducere semnificativă a pedepsei de 4 ani primită de la ITIA.

„Situația ei este foarte dificilă. Îți dorești să faci performanță în sportul pe care-l practici de când erai mică, dar nu poți. Cred că Simona își dorea din ce în ce mai mult să se bucure de tenis.

Această perioadă, cu siguranță, nu este una prea fericită pentru Simona, dar o să-și găsească liniștea și capacitatea de a se adapta la ce i se întâmplă. Mie-mi pare tare rău pentru ea, ca sportivă.

Niciun sportiv nu merită să stea departe de ceea ce iubește. Sper din suflet ca lucrurile să se lămurească și să revină pe teren, acolo unde-și dorește să fie.

Trebuie să rămână cu psihicul puternic, pozitiv. Merită să revină, pentru că munca pe care a depus-o de-a lungul anilor și eforturile părinților au fost foarte mari. Merită să fie fericiți și împliniți”, a spus Iordache, citată de iamsport.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și