Închide meniul
Foto

De la „Să vorbim despre asta, campioano” la „Să-ți fie rușine!” Serena Williams, sub asediu după suspendarea Simonei Halep

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2023, 18:06

De la „Să vorbim despre asta, campioano” la „Să-ți fie rușine!” Serena Williams, sub asediu după suspendarea Simonei Halep

Serena Williams, sub asediu după suspendarea Simonei Halep

Profimedia

Serena Williams este sub asediu după suspendarea de 4 ani primită de Simonei Halep în scandalul de dopaj. Totul a pornit de la postarea Serenei, imediat după ce Halep a primit suspendarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019. După atacul devastator al fiului lui Ion Ţiriac, Serena Williams a primit critici şi din partea fanilor.

Serena Williams, sub asediu după suspendarea Simonei Halep

Aceştia au taxat dur mesajul Serenei Williams, care a făcut referire la finala de la Wimbledon pierdută în faţa Simonei Halep.

Să-ți fie rușine, nu așa se comportă o campioană”,  „Nu credeam că o să cobori atât de jos” sau ”Zero fairplay, zero empatie, zero este o cifră mai bună” sunt câteva dintre mesaje dure la adresa Serenei Williams.

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep. Ion Ion Ţiriac a avut un mesaj dur pentru Serena Williams, după ce aceasta a postat un mesaj interpretabil, imediat după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani.

Reclamă

Fiul miliardarului român a postat pe reţelele de socializare o fişă prin care a publicat lista substanţelor pe care Serena Williams le-a putut folosi cu acceptul WADA. Ulterior, Ion Ion Ţiriac a şi excplicat ce efecte au acestea asupra unui sportiv.

„Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical: 

Ion Ţiriac a avut o replică pentru Serena Williams şi pentru mesajul interpretabil postat de americancă. „8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, ‘campioano!’”, a fost replica devastatoarea a lui Ion Ion Ţiriac.

Motivarea integrală a deciziei Tribunalului, după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep!

ITIA a publicat documentul de 126 de pagini, unde se prezintă acuzaţiile care i s-au adus româncei. De asemenea, se explică şi cum fostul lider WTA a consumat produsul contaminat.

În decizia ITIA, se menţionează faptul că Candice Gohier, fizioterapeuta lui Halep, i-a recomandat acesteia să ia suplimentul contaminat. Candice Gohier face parte din Academia lui Patrick Mouratoglou!

„Pe 17 august, Simona Halep s-a retras de la turneul din Cincinnati cu o accidentare la coapsa dreaptă, dar avea în continuare speranțe mari pentru US Open. În acel moment, fizioterapeuta ei, Candice Gohier, i-a recomandat să adauge un supliment de colagen în nutriția ei, având în vedere că nu lua unul.

Pe baza unei recomandări a lui Frederic Lefebvre (care era directorul departamentului de pregătire fizică de la Academia Mouratoglou) pentru Candice Gohier, aceasta i-a recomandat Simonei 3 produse de la un producător. Halep nu auzise înainte de acele suplimente. A întrebat dacă Gohier le-a verificat și i s-a răspuns că da.

De asemenea, Halep și Gohier au verificat împreună recipientul și au observat că nu există nicio substanță interzistă pe lista de ingrediente. Halep a verificat și cu antrenorul Mouratoglou, care i-a spus că toate cele 3 produse sunt sigure de folosit, din moment ce pe etichetă nu erau listată nicio substanță interzisă și nu păreau să fie riscante.

Halep a fost conștientă de posibilitatea ca suplimentele să fie contaminate și s-a asigurat că produsele au fost verificate și recomandate de specialiști în domeniu. Toate cele 3 suplimente au fost comandate de Gohier pe 16 august 2022 și trimise direct de către distribuitor către Gohier în New York. Jucătoarea a început apoi să folosească cele 3 suplimente la mijlocul lunii august 2022″, se arată în motivarea deciziei ITIA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și