Închide meniul

Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea apelului de la TAS! Cine o va judeca

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2024, 14:56

Reclamă
Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea apelului de la TAS! Cine o va judeca

Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea apelului de la TAS

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea apelului de la TAS ţine de judecătorii pe care îi va avea în faţă în tentativa ei de a scăpa cu o suspendare mai mică, după cei 4 ani primiţi de la ITIA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocatul Bogdan Stoica şi fratele ei sunt cele două persoane care au însoţit-o pe Simona Halep la Lausanne. Apelul programat în perioada 7-9 februarie va aduce în faţă Simonei trei judecători.

Decizia surprinzătoare luată de Simona Halep înaintea apelului de la TAS

Pe lângă judecătorul ales de acuzaţie şi pe cel angajat de TAS, al treilea, cel care putea fi român, a fost ales de tabăra sportivei noastre. Conform Euronews România, Cristian Jura și Daniel Vișoiu erau variantele de români pe care le putea alege Simo.

Dar strategia fostului număr unu mondial a fost să opteze pentru un american, Jeffrey G. Benz. Probabil că această manevră a venit din partea unuia dintre avocaţii Simonei, Howard Jacobs, care este de asemenea american.

Jeffrey G. Benz se află din 2000 la Curtea de Arbitraj Sportiv, unde a fost mai întâi arbitru, el ajungând mediator 13 ani mai târziu.

Reclamă

Strategiile Simonei Halep la TAS

La TAS, Simona Halep îşi joacă ultima carte cu ajutorul căreia îşi poate dovedi nevinovăţia. Ea va merge pe acelaşi mesaj clar pe care l-a avut de la începutul procesului, acela că echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat suplimentul cu colagen, din cauza căruia roxadustatul a ajuns în corpul ei.

Simona Halep are trei strategii pregătite pentru procesul de la TAS. Românca va imputa echipei lui Patrick Mouratoglou întreaga vină pentru faptul că a ajuns să consume un supliment contaminat. Fostul lider WTA va argumenta acest lucru prin faptul că a avut alături de ea o echipă extrem de experimentată, în care şi-a pus întreaga încredere.

Pe de altă parte, Simona Halep va încerca să demonstreze faptul că suplimentul pe care l-a consumat provenea dintr-un lot contaminat cu substanţe interzise, în cazul ei, Roxadustat. Românca a depus deja în dosarul său studii ale unor experţi în domeniu, asta după ce testul pozitiv al ei, de după US Open 2022, a rezultat la doar câteva zile după ce un alt test efectuat a avut un rezultat negativ.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Simona Halep va invoca şi faptul că a fost nedreptăţită la procesul care a avut loc la tribunalul Sport Resolutions, anul trecut. La momentul respectiv, deşi românca trebuia să fie audiată de un tribunalul independet, au existat influenţe din partea celor de la ITIA.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și