Închide meniul

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia! Urmează procesul decisiv de la TAS, „meciul carierei”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2024, 10:02

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia! Urmează procesul decisiv de la TAS, „meciul carierei

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia - Captură euronews.ro

Simona Halep a fost surprinsă în avionul cu care a plecat în dimineaţa de marţi spre Elveţia. Pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, urmează procesul de la TAS, ce se va desfăşura în perioada 7-9 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a revenit recent din Dubai pentru a ajunge la Lausanne şi, conform imaginilor euronews.ro, a plecat cu singura cursă directă fără escală care o duce de la Bucureşti la Geneva. De acolo până la sediul TAS, ea va mai avea parte de un drum de o oră.

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia

Simona va fi audiată în perioada 7-9 februarie la TAS, acolo unde speră să scape măcar de jumătate din pedeapsa de patru ani primită iniţial de la ITIA. Dacă nimic nu se va schimba, sportiva de 32 de ani îşi va anunţa probabil şi retragerea.

La TAS, Simona Halep îşi joacă ultima carte cu ajutorul căreia îşi poate dovedi nevinovăţia. Ea va merge pe acelaşi mesaj clar pe care l-a avut de la începutul procesului, acela că echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat suplimentul cu colagen, din cauza căruia roxadustatul a ajuns în corpul ei.

Rămâne de văzut după cât timp îşi va afla Simona Halep „sentinţa”. Decizia după asemenea apeluri se ia după o perioadă de aproximativ 3 luni, care depinde totuşi de mai multe criterii legate de proces.

Reclamă

Simona Halep şi-a pregătit „armele” pentru procesul de la TAS

Românca are trei strategii pregătite pentru audierile care vor avea loc în perioada 7-9 februarie, în încercarea de a-şi reduce suspendarea de patru ani primită din partea ITIA.

Simona Halep are trei strategii pregătite pentru procesul de la TAS. Românca va imputa echipei lui Patrick Mouratoglou întreaga vină pentru faptul că a ajuns să consume un supliment contaminat. Fostul lider WTA va argumenta acest lucru prin faptul că a avut alături de ea o echipă extrem de experimentată, în care şi-a pus întreaga încredere.

Pe de altă parte, Simona Halep va încerca să demonstreze faptul că suplimentul pe care l-a consumat provenea dintr-un lot contaminat cu substanţe interzise, în cazul ei, Roxadustat. Românca a depus deja în dosarul său studii ale unor experţi în domeniu, asta după ce testul pozitiv al ei, de după US Open 2022, a rezultat la doar câteva zile după ce un alt test efectuat a avut un rezultat negativ.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Simona Halep va invoca şi faptul că a fost nedreptăţită la procesul care a avut loc la tribunalul Sport Resolutions, anul trecut. La momentul respectiv, deşi românca trebuia să fie audiată de un tribunalul independet, au existat influenţe din partea celor de la ITIA.

Simona Halep a jucat ultimul meci la US Open 2022, atunci când pierdea în primul tur, în faţa Dariei Snigur.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și