Închide meniul

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia! Urmează procesul decisiv de la TAS, „meciul carierei”

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2024, 10:02

Reclamă
Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia! Urmează procesul decisiv de la TAS, „meciul carierei

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia - Captură euronews.ro

Simona Halep a fost surprinsă în avionul cu care a plecat în dimineaţa de marţi spre Elveţia. Pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, urmează procesul de la TAS, ce se va desfăşura în perioada 7-9 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a revenit recent din Dubai pentru a ajunge la Lausanne şi, conform imaginilor euronews.ro, a plecat cu singura cursă directă fără escală care o duce de la Bucureşti la Geneva. De acolo până la sediul TAS, ea va mai avea parte de un drum de o oră.

Simona Halep, surprinsă în avionul cu care a plecat spre Elveţia

Simona va fi audiată în perioada 7-9 februarie la TAS, acolo unde speră să scape măcar de jumătate din pedeapsa de patru ani primită iniţial de la ITIA. Dacă nimic nu se va schimba, sportiva de 32 de ani îşi va anunţa probabil şi retragerea.

La TAS, Simona Halep îşi joacă ultima carte cu ajutorul căreia îşi poate dovedi nevinovăţia. Ea va merge pe acelaşi mesaj clar pe care l-a avut de la începutul procesului, acela că echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat suplimentul cu colagen, din cauza căruia roxadustatul a ajuns în corpul ei.

Rămâne de văzut după cât timp îşi va afla Simona Halep „sentinţa”. Decizia după asemenea apeluri se ia după o perioadă de aproximativ 3 luni, care depinde totuşi de mai multe criterii legate de proces.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep şi-a pregătit „armele” pentru procesul de la TAS

Românca are trei strategii pregătite pentru audierile care vor avea loc în perioada 7-9 februarie, în încercarea de a-şi reduce suspendarea de patru ani primită din partea ITIA.

Simona Halep are trei strategii pregătite pentru procesul de la TAS. Românca va imputa echipei lui Patrick Mouratoglou întreaga vină pentru faptul că a ajuns să consume un supliment contaminat. Fostul lider WTA va argumenta acest lucru prin faptul că a avut alături de ea o echipă extrem de experimentată, în care şi-a pus întreaga încredere.

Pe de altă parte, Simona Halep va încerca să demonstreze faptul că suplimentul pe care l-a consumat provenea dintr-un lot contaminat cu substanţe interzise, în cazul ei, Roxadustat. Românca a depus deja în dosarul său studii ale unor experţi în domeniu, asta după ce testul pozitiv al ei, de după US Open 2022, a rezultat la doar câteva zile după ce un alt test efectuat a avut un rezultat negativ.

Reclamă

De asemenea, Simona Halep va invoca şi faptul că a fost nedreptăţită la procesul care a avut loc la tribunalul Sport Resolutions, anul trecut. La momentul respectiv, deşi românca trebuia să fie audiată de un tribunalul independet, au existat influenţe din partea celor de la ITIA.

Simona Halep a jucat ultimul meci la US Open 2022, atunci când pierdea în primul tur, în faţa Dariei Snigur.

Recomandări

Se va impune Daniel Popa la FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:10

Mihai Rotaru a explicat de ce a ajuns rezervă Alex Mitriţă la Universitatea Craiova. Adevăratul motiv: „Asta e realitatea!”

0:01

Cum a explicat Costel Gâlcă faptul că nu l-a titularizat pe Alex Mitriţă în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

23:49 12 iul.

„Nu pot să fiu rezervă?” Alex Mitriţă, reacţie vehementă după ce Gâlcă l-a ţinut pe bancă: „Mi s-a pus eticheta de bad boy”

23:36 12 iul.

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: „Poate peste 15 ani”

23:25 12 iul.

Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii lui Gâlcă, încurcaţi la debut. Mitriţă a semnat o ratare uriaşă

22:42 12 iul.

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic este finala Wimbledon 2024! Reeditarea de vis a ultimului act din 2023 de la All England Club

1 Farul – Unirea Slobozia 0-1. Echipa lui Gică Hagi, debut dezastruos în noul sezon! Eşec în prima etapă cu o nou-promovată 2 Cum poate obţine Corvinul dreptul de promovare în Liga 1! Anunţul făcut după victoria istorică cu Paksi 3 Gigi Becali a dat o lovitură de senzaţie! William Baeten a fost transferat de FCSB 4 Salariul uriaş pe care îl va încasa Florin Niţă, la noua echipă! Lovitură dată de „eroul” naţionalei 5 Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un an în Liga Portugal, în AntenaPLAY 6 Damjan Djokovic s-a despărţit oficial de Rapid! Anunţul giuleştenilor şi suma încasată de jucător
Citește și