Închide meniul

Decizie devastatoare din partea instanţei pentru Alexander Zverev, acuzat de violenţă domestică!

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 22:49

Reclamă
Decizie devastatoare din partea instanţei pentru Alexander Zverev, acuzat de violenţă domestică!

Decizie devastatoare din partea instanţei pentru Alexander Zverev

Alexander Zverev, în timpul turneului de la Paris / Profimedia

Decizie devastatoare din partea instanţei pentru Alexander Zverev, acuzat de violenţă domestică. Numărul 9 ATP trebuie să plătească o amendă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul districtual din Berlin l-a amendat pe Alexander Zverev cu 450.000 de euro pentru violenţă domestică, decizie contestată de tenismenul de pe locul 9 ATP, relatează AFP, potrivit news.ro.

Decizie devastatoare din partea instanţei pentru Alexander Zverev, acuzat de violenţă domestică!

La cererea Parchetului din Berlin, tribunalul „a emis la 2 octombrie un ordin penal împotriva jucătorului profesionist de tenis Alexander Zverev”, suspectat de „agresiune şi lovire, potrivit unui comunicat. Instanţa a impus o amendă de 450.000 de euro.

„Zverev este acuzat că a agresat fizic o femeie în timpul unei dispute la Berlin în mai 2020 şi că i-a afectat sănătatea”. Instanţa nu a menţionat numele reclamantului. Cu toate acestea, într-un comunicat separat, apărătorii jucătorului au reacţionat la anunţul instanţei şi au menţionat numele Brendei Patea, fosta parteneră a sportivului. Alexander Zverev „contestă acuzaţia şi a depus o contestaţie”, a precizat instanţa, ceea ce deschide calea pentru o audiere.

Secţia abilitată a Tribunalului Tiergarten va reaudia în primul rând părţile şi apoi, cel mai probabil, va stabili o dată pentru proces.

Reclamă

Cabinetul de avocatură Schertz Bergmann, care îl reprezintă pe jucător, a precizat într-un comunicat postat pe X că faptele descrise de Patea „şi care sunt singurele care stau la baza ordonanţei au fost deja respinse de un raport medical”.

Alexander Zverev a fost anchetat de ATP

În ianuarie, ATP a închis o anchetă privind acuzaţiile de violenţă domestică împotriva lui Zverev, de data aceasta implicând o jucătoare de tenis, din cauza lipsei de probe suficiente. Ancheta a fost deschisă în urma acuzaţiilor de violenţă formulate împotriva sa la sfârşitul anului 2020 de către Olga Sharypova, fosta sa parteneră.

Zverev participă în această săptămână la turneul Masters 1000 de la Paris-Bercy.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul german s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Paris-Bercy, după ce l-a învins pe Marton Fucsovics (52 ATP), cu 4-6, 7-5, 6-4, după 2 ore şi 39 de minute de joc.

În turul următor, Zverev îl va întâlni pe favoritul publicului, Ugo Humbert, locul 26 ATP. Francezul a trecut în primul tur de americanul Marcos Giron (59 ATP), scor 6-4, 6-3, după o oră şi 24 de minute de joc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și