Închide meniul

Dezvăluiri uluitoare despre Simona Halep: „Părinții și-au vândut casa ca s-o susțină”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 22:18

Reclamă
Dezvăluiri uluitoare despre Simona Halep: „Părinții și-au vândut casa ca s-o susțină

Dezvăluiri uluitoare despre Simona Halep

Simona Halep alături de familie, după ce a câştigat Wimbledon 2019 / Profimedia Images

Dezvăluiri uluitoare despre Simona Halep. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susţine că părinţii Simonei Halep şi-au vândut casa pentru a o susţine în tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a spus că îi cunoaşte pe părinţii Simonei Halep şi a vorbit în termeni laudativi despre aceştia.

Dezvăluiri uluitoare despre Simona Halep: „Părinții și-au vândut casa ca s-o susțină”

Halep și-a vândut casa să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi. Familia ei este de respectat, îi cunosc.

Şi-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar. Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă.

Halep e o doamnă, ține minte. Un părinte adevărat, nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul.

Reclamă

Ce e mai scump în viața asta? Copilul. Nu sunt părinți ăia care nu au grijă de copii. Băi, fraților, vreau nepoții mei să plece de pe altă platformă, pentru asta mă lupt.

Copiii tăi să învețe carte, să fie sănătoși și să le dai o stare materială în care să nu fie slugile altora. Marii academicieni, de ce au învățat carte? Pentru un trai mai bun”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Scenografie de susţinere pentru Simona Halep la Turneul Campionilor! Gestul uriaş făcut de mai mulţi români

Scenografie de susţinere pentru Simona Halep la Turneul Campionilor, care se desfăşoară în această săptămână la Torino. Mai mulţi români au avut un mesaj de susţinere pentru Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Un moment fabulos a avut loc în timpul partidei dintre Daniil Medvedev şi Andrey Rublev, care a fost câştigată de primul cu 6-4, 6-2.

Mai mulţi fani români şi-au arătat ataşamentul pentru marea noastră campioană. Aceştia s-au îmbrăcat în tricouri în culorile tricolorului, iar poza Simonei Halep apărea lângă numele ţării noastre. Fanii au ţinut să o încurajeze şi să îşi arate susţinerea înaintea procesului de la TAS.

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

La începutul acestei luni, Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea şi a vorbit despre cazul Simone Halep. Francezul a spus că echipa sa de la Academie i-a propus Simonei Halep să ia acel colagen. Totodată, Mouratoglou s-a arătat încrezător în şanse Simonei Halep la TAS.

Sunt încrezător în ce privește apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut ști asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă și trebuie să se întoarcă înapoi pe teren și să concureze cât de repede posibil.

Reputația ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă, și îți poate afecta întreaga carieră. Și-ți afectează reputația dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău. Așa că asta mi-a deschis ochii, înțeleg că i se poate întâmpla oricui, așa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce privește companiile pe care le alegi (n.a. pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple”, a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe reţelele de socializare.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și