Închide meniul

Scenografie de susţinere pentru Simona Halep la Turneul Campionilor! Gestul uriaş făcut de mai mulţi români

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2023, 11:42

Scenografie de susţinere pentru Simona Halep la Turneul Campionilor! Gestul uriaş făcut de mai mulţi români

Scenografie de susţinere pentru Simona Halep la Turneul Campionilor, care se desfăşoară în această săptămână la Torino

Simona Halep şi Serena Williams, după finala Wimbledon 2019 / Profimedia

Scenografie de susţinere pentru Simona Halep la Turneul Campionilor, care se desfăşoară în această săptămână la Torino. Mai mulţi români au avut un mesaj de susţinere pentru Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un moment fabulos a avut loc în timpul partidei dintre Daniil Medvedev şi Andrey Rublev, care a fost câştigată de primul cu 6-4, 6-2.

Scenografie de susţinere pentru Simona Halep la Turneul Campionilor

Mai mulţi fani români şi-au arătat ataşamentul pentru marea noastră campioană. Aceştia s-au îmbrăcat în tricouri în culorile tricolorului, iar poza Simonei Halep apărea lângă numele ţării noastre. Fanii au ţinut să o încurajeze şi să îşi arate susţinerea înaintea procesului de la TAS.

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

La începutul acestei luni, Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea şi a vorbit despre cazul Simone Halep. Francezul a spus că echipa sa de la Academie i-a propus Simonei Halep să ia acel colagen. Totodată, Mouratoglou s-a arătat încrezător în şanse Simonei Halep la TAS.

Reclamă

Sunt încrezător în ce privește apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut ști asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă și trebuie să se întoarcă înapoi pe teren și să concureze cât de repede posibil.

Reputația ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă, și îți poate afecta întreaga carieră. Și-ți afectează reputația dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău. Așa că asta mi-a deschis ochii, înțeleg că i se poate întâmpla oricui, așa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce privește companiile pe care le alegi (n.a. pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple” a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și