Închide meniul
Video

E junior, dar se gandeste sa ramana in istoria tenisului! Olteanul detine deja un record. Este cel mai tanar jucator convocat in echipa de Cupa Davis a Romaniei!

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 august 2020, 17:09

Captură foto

Alex Coman

"Sunt foarte fericit de copilaria intre ghilimele pe care am avut-o pana acum si n-as schimba nimic dac-ar fi", mărturiseşte el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mare fan Djokovic, Alex vrea sa ajunga cel mai bun jucator al lumii in zece ani. Tiriac pariaza pe el. 
"Mi-a zis ca am un forehand de nota 12, nu de 10. da, asta, mi s-a parut ceva… mi-a ramas in memorie", povesteşte Alex Coman despre întâlnirea cu fostul mare tenismen.  

Şi antrenorul său aşteaptă lucruri mari de la Coman. El este impresionat de forţa pe care puştiul o pune în fiecare lovitură.
"A inceput sa loveasca foarte tare mingea, lucrand de mic. Era mai usor cand era mic, acum loveste foarte tare mingea, e foarte greu sa lucrezi cu el 1", a declarat acesta.

Coman, pe urmele lui Nadal şi Federer

Coman are aspiraţii foarte mari încă de acum şi vrea să meargă pe urmele unor jucători legendari precum Rafael Nadal şi Roger Federer.
"Cum are Nadal atâtea Roland Garros-uri sau Federer atâtea săptămâni în top, eu vreau să am un record al meu".

Reclamă

Şi întâlnirea cu Halep l-a marcat pe puştiul de 15 ani, care a fost impresionat de faptul că marea campioană este mereu deschisă pentru fanii săi. 
"Era foarte ocupata acolo si m-am dus si eu repede, ma scuzati, faceti si cu mine o poza… da da da, sigur, cum sa nu… si eram wow…", mărturiseşte Coman.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și