Închide meniul
LIVE TEXT

Australian Open 2022 | Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6. Simo, OUT de la Melbourne. Campioana noastră a fost eliminată în optimi, la capătul unui meci dramatic, în care a luptat admirabil

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2022, 7:50

Australian Open 2022 | Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6. Simo, OUT de la Melbourne. Campioana noastră a fost eliminată în optimi, la capătul unui meci dramatic, în care a luptat admirabil

Simona Halep a fost eliminat de la Australian Open 2022

Profimedia

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale turneul de la Australian Open 2022. Cornet s-a impus după un meci care a durat două ore şi 33 de minute. Halep a acuzat probleme fizice începând din setul al doilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, serviciul Simonei a fost slab, primul a intrat greu, iar al doilea, penalizat de multe ori. Ea a fost prinsă în jocul de uzură al adversarei şi a avut de suferit astfel. Halep s-a plâns de probleme fizice în debutul setului secund şi evoluţia ei a scăzut dramatic.

Condusă cu 4-6, 1-3, Halep a stors toate resursele de energie de care a dispus şi a întors scorul setului secund, dar în decisiv Cornet a fost mai puternică, mai rezistentă, mai agresivă, mai precisă şi mai răbdătoare. În ciuda unui meci mai slab, campioana română are meritul de a fi luptat până la capăt. Ea va părăsi Australia cu multe lucruri pozitive pentru restul sezonului, după cele nouă meciuri disputate la Antipozi, din care a câştigat opt.

În setul al doilea, jucătoarea din Constanţa a făcut break în game-ul inaugural, dar nu s-a putut distanţa pe tabelă. Alize Cornet a câştigat următoarele trei game-uri şi s-a distanţat la 3-1.

Însă căldura din oraşul australian nu putea să nu o afecteze şi pe Alize Cornet. În mod miraculos aproape, Halep ş-a revenit de la 1-3, în timp ce adversara ei a scăzut ritmul treptat, până la „prăbuşire” în finalul setului. Românca a reuşit un nou rebreak, de 2-3, apoi a egalat la 3 şi, de la acest scor, franţuzoaica nu a mai reuşit niciun punct timp de trei game-uri. Cu cinci game-uri câştigate consecutiv, Halep a egalat la seturi, 6-3, după o oră şi 33 de minute.

Reclamă

Cele două jucătoare au mers la vestiare înaintea decisivului, set în care au arătat ca doi boxeri vlăguiţi, aflaţi în ultimele reprize ale unei confruntări încinse. Echilibrul şi-a făcut din nou loc pe Rod Laver Arena şi sportivele şi-au fructificat serviciul până la 3-3, scor la care Cornet a reuşit break-ul, păstrat până la final. Ea s-a impus cu 6-4, după două ore şi 33 de minute.

Update 07.55:  Simona Halep, OUT de la Australian Open. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de Alize Cornet: 4-6, 6-3, 4-6. 

Update 07.50: Uluitor! Simona Halep rămâne în joc după ce a salvat două mingi de meci. Final dramatic de meci cu Alize Cornet.

Reclamă 4 / 0/3

Update 07.45: Alize Cornet e la un singur game de sferturile de finală de la Australian Open 2022.

Update 07.38: Incredibil! Simona Halep a pierdut pe propriul serviciu și e condusă cu 4-3 în decisiv. Alize Cornet are avantul unui break.

Update 07.34: Meciul continuă să se joace la un nivel incredibil. Alize Cornet a salvat o minge de break și a câștigat game-ul pe propriul serviciu.

Update 07.28: Simona conduce cu 3-2. Se joacă cu intensitate incredibilă la Melbourne.

Update 07.22: Alize Cornet nu renunță la luptă și câștigă un game alb pe propriul serviciu.

Update 07.17: Ce luptă, ce intensitate! Simona Halep conduce cu 2-1 după un game câștigat la mare luptă.

Update 07.11: Simona Halep – Alize Cornet 1-1! Jucătoarea din Franța și-a făcut, cu emoții, serviciul.

Reclamă

Update 07.06: Simona Halep a început perfect setul decisiv. Conduce cu 1-0!

Update 06.55: SETTT Simona Halep! Campioana noastră a revenit în meci după ce a câștigat 5 game-uri consecutive și ultimele 16 puncte din setul al doilea. Avem decisiv pentru calificarea în sferturile de finală.

Update 06.50: Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 5-3. Simona Halep este la un singur game de câștigarea setului secund și de a trimite meciul în decisiv. Cornet greșește din ce în ce mai mult.

Update 06.45: Simona Halep revine în meci! Marea noastră campioană a revenit de la 1-3 în al doilea set.

Update 06.40: Simona Halep nu se dă bătută și a reușit să facă break-ul. Efort uriaș făcut de româncă.

Update 06.35: Simona Halep pierde din nou pe propriul serviciu. Halep acuză și unele probleme fizice. „Nu mai pot să respir„, a fost remarca Simonei Halep care s-a auzit pe transmisie.

Update 06.32: Continuă problemele pentru Simona Halep. Cornet a câștugat două game-uri consecutive în al doilea set. Tot mai multe greșeli pentru Simona, care acuză și unele probleme medicale.

Update 06.23: Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 1-1. Simona Halep nu a reușit să profite de break-ul din startul setului al doilea. Simo pare afectată și de temperatura ridicată de la Melbourne.

Update 06.16: Simona Halep a început tare al doilea set și a reușit break-ul.

Update 06.10: Simona Halep – Alize Cornet 6-4. Simo a pierdut primul set.

Update 06.06: FORMIDABIL! Simona Halep a făcut break-ul într-un moment în care Cornet a servit pentru set.

Update 06.02: Simona Halep pierde pe propriul serviciu și i-a oferit posibilitatea lui Alize Cornet să servească pentru primul set.

Update 05.56: Echilibru perfect până acum primul set. Alize Cornet și-a făcut serviciul și conduce cu 4-3.

Update 05.52: Simona Halep – Alize Cornet 3-3. Simona joacă din ce în ce mai bine și pune presiune pe Cornet.

Update 05.47: Simona Halep a reușit să facă imediat rebreak-ul. Simona a câștigat la 0 pe serviciul adversarei.

Update 05.45: Alize Cornet a reușit primul break al partidei și conduce cu 3-1.

Update 05.38: Alize Cornet a câștigat cu emoții pe propriul serviciu. Halep a avut trei șanse de break.

Update 05.30: Simona Halep a câștigat primul game din meci și a egalat: 1-1.

Update 05.25: Alize Cornet a câștigat primul game al partidei cu mici emoții. Simona Halep a reușit o primă execuție de excepție.

Update: Simona Halep și Alize Cornet au intrat pe teren. Cele două jucătoare s-au întâlnit de 4 ori până acum. Cronet s-a impus de 3 ori, în timp ce Halep a câștigat o singură dată.

Update: Danielle Collins s-a impus în sferturile de finală de la Australian Open, după un meci maraton cu Elise Mertens., scor 4-6, 6-4, 6-4.

Update: S-a ajuns în set decisiv în partida Danielle Collins – Elise Mertens. După un prim set câștigat de Mertens, Collins s-a impus în al doilea set. Învingătoarea va juca cu cea care se va impune în meciul Simona Halep – Alize Cornet.

Update: A mai rămas scurt timp până la startul meciului dintre Simona Halep și Alize Cornet. Toate detaliile vor fi pe as.ro!

Simona Halep – Alize Cornet (61 WTA) este unul dintre cele mai așteptate meciuri din optimile de finală de la Australian Open 2022. „Simo” are opt victorii la rând în acest sezon și își poate continua, la Melbourne, seria magnifică. Aflată pe locul 15 WTA, românca este în mare formă și poate spera la trofeu.

Simona Halep – Alize Cornet LIVE TEXT pe www.as.ro

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea din Franța conduce cu 3-1 la general. Ultima lor partidă a fost în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid. Campioana noastră a anunțat ce așteptări are de la acest duel.

„Am sentimentul că o să fie un meci greu pentru că este o jucătoare care nu cedează niciodată, luptă pentru fiecare punct și are un joc cu foarte puține greșeli. Va fi un meci bun, din punctul meu de vedere, și sper să am puterea să-l câștig, îmi doresc tare mult, dar bineînțeles că nu rezultatul contează. Contează să joc bine și să-mi fac treaba„, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Citește și:

Australian Open 2022 | Cota Simonei Halep la câștigarea trofeului

Simona avea la începutul competiției o cotă de 12 la adjudecarea trofeului, iar aceasta a scăzut până la 5.50, după evoluțiile spectaculoase din primele trei tururi.

Favorita bookmakerilor a rămas Ashleigh Barty. Numărul unu mondial are o cotă de 2.25 la câștigarea primului Grand Slam al anului. ”Podiumul” este întregit de Iga Swiatek. Adversara din optimi a Soranei Cîrstea având o cotă de 6 la victoria finală.

Cea mai mare cotă o are în acest moment tocmai adversara de luni a Simonei Halep, Alize Cornet (100). Sorana Cîrstea are o cotă de 80 pentru câștigarea primului Grand Slam al carierei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și