Închide meniul

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 2-6, 3-6, în sferturi, la Indian Wells. Românca a pierdut categoric duelul cu liderul WTA

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 0:40

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 2-6, 3-6, în sferturi, la Indian Wells. Românca a pierdut categoric duelul cu liderul WTA

Sorana Cîrstea - Iga Swiatek 2-6, 3-6

Sorana Cîrstea și Iga Swiatek, la finalul meciului de la Indian Wells/ Profimedia

  • Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 2-6, 3-6, în sferturile Indian Wells

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 2-6, 3-6, în sferturi, la Indian Wells. Românca nu a avut nicio șansă în duelul cu liderul WTA, și a cedat în minimum de seturi. Cu toate acestea, Cîrstea și-a asigurat un cec de aproximativ 180.000 de dolari, grație parcursului de la turneul american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek s-au întâlnit în sferturile de finală de la Indian Wells. A fost a doua confruntare directă dintre cele două jucătoare, din circuitul WTA. Dacă în prima, Iga Swiatek s-a impus în set decisiv, de această dată, poloneza a avut nevoie de doar o oră și 23 de minute pentru a trece de româncă!

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 2-6, 3-6

Update 00:35: Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 2-6, 3-6! Înfrângere categorică suferită de româncă, în sferturile Indian Wells!

Reclamă

Update 00:10: Cîrstea – Swiatek 2-6, 0-3! Poloneza începe perfect şi setul secund şi conduce categoric!

Update 23:55: Cîrstea – Swiatek 2-6! Iga Swiatek a câştigat primul set al întâlnirii cu Sorana Cîrstea, din sferturile Indian Wells! Poloneza a câştigat patru game-uri la rând, pentru a-şi adjudeca manşa inaugurală a întâlnirii.

Reclamă

Update 23:50: Cîrstea – Swiatek 2-5! Liderul WTA este doar la un game distanţă de câştigarea primului set!

Update 23:30: Cîrstea – Swiatek 2-2! Românca a revenit de la 0-2, şi a făcut re-break pentru a egala!

Update 23:10: Începe meciul dintre Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek!

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta este a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Prima a venit la Australian Open 2022, atunci când poloneza s-a impus cu 5-7, 6-3, 6-3. E un meci pe care Cîrstea nu l-a uitat foarte uşor.

Pentru Sorana, acesta este cel mai greu meci al anului, ţinând cont că o are în faţă pe cea mai bună jucătoare a lumii, care este şi deţinătoarea trofeului de la Indian Wells. Românca se află la cea mai bună performanţă la turneul californian.

„Încă îmi amintesc acel meci. A fost o partidă incredibilă şi de obicei nu spun aşa ceva despre o confruntare pe care o pierd. De atunci, Iga a decolat în circuit, a jucat incredibil, a fost dominantă. E o jucătoare completă, se mişcă excelent, nu are momente de cădere în meciuri, e foarte constantă.

E foarte greu să găseşti vreo slăbiciune în jocul ei, dar cel mai mult mă impresioneayă modul în care se deplasează în teren. E cea mai bună de departe la acest capitol. Îmi place de Iga, e o sportivă foarte dulce, e un exemplu pentru noi toţi”, a pus Cîrstea.

Sorana Cîrstea, la cea mai bună performanță de la Indian Wells

La această ediție a turneului californian, Sorana Cîrstea și-a depășit performanțele anterioare, ajungând în sferturile de finală. În 2022, Sori atingea optimile, fiind eliminată de Simona Halep, care o învingea cu 6-1, 6-4.

De cealaltă parte, Iga Swiatek se află la a patra participare la Indian Wells și a obținut deja un trofeu, în 2022. Anul trecut, ea a trecut pe parcurs de jucătoare precum Halep, Kerber, Sakkari sau Keys.

„Mă concentrez mai mult pe ce am de făcut şi nu las îndoiala să îşi facă simţită prezenţa. Thomas m-a făcut mai deşteaptă pe teren. Loviturile mele erau acolo şi înainte, dar nu puteam să înţeleg şi să percep anumite lucruri”, a mai spus Sorana.

Reclamă

Aryna Sabalenka – Maria Sakkari, prima semifinală de la Indian Wells

Aryna Sabalenka – Maria Sakkari e prima semifinală de la Indian Wells. Numărul 2 mondial, belarusa Aryna Sabalenka, şi Maria Sakkari, locul 7 WTA, se vor întâlni în penultimul act, după ce le-au eliminat pe Coco Gauff, respectiv Petra Kvitova.

Sabalenka a trecut de Gauff, locul 6, scor 6-4, 6-0, în doar 64 de minute. Sakkari a pierdut primul set cu sportiva cehă Petra Kvitova, locul 15 mondial, dar s-a impus în cele din urmă cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1, după două ore şi 15 minute.

Sabalenka are 4-3 în meciurile directe cu Sakkari, dar ultimele două succese aparţin jucătoarei elene, la Turneul Campioanelor din 2021 şi 2022.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”