Închide meniul
VIDEO

Emma Răducanu, primul interviu după abandonul de la Wimbledon. Naţionala Angliei o susţine înaintea semifinalei de la Euro 2020. „Ţara este mândră de tine!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 7 iulie 2021, 16:45

Emma Răducanu, primul interviu după abandonul de la Wimbledon. Naţionala Angliei o susţine înaintea semifinalei de la Euro 2020. „Ţara este mândră de tine!

Emma Răducanu a abandonat în optimile de la Wimbledon

Profimedia

„Au fost cele mai frumoase momente din viaţa mea. Toată această săptămână a fost absolut incredibilă. Nu am simţit un sprijin atât de mare ca aici. Sunt atât de recunoscătoare fiecărei persoane care m-a aplaudat în timpul meciurilor şi pentru toate mesajele pe care le-am primit. Vreau să le mulţumesc tuturor”, a declarat Emma Răducanu, într-un interviu postat pe contul de Twitter al organizatorilor de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, primul interviu după abandonul de Wimbledon

Emma a ajuns la turneul londonez după ce a primit un wild-card. Până la Wimbledon, nu mai jucase niciodată în faţa unui public numeros.

„Poate să fi fost în jur de 100 de persoane (n.r. meciul cu cei mai mulţi spectatori înainte de Wimbledon). Vreau să mulţumesc All England Club şi WTA pentru sprijinul lor şi pentru că au crezut în mine. Mi-au oferit şansa să joc în faţa unui asemenea public. Sincer, a fost cea mai bună săptămână a vieţii mele”, a spus tânăra cu tată din România şi mamă din China.

Ea a ajuns să aibă peste 300.000 de fani pe Instagram. Creşterea mare de popularitate i-a adus însă probleme.

Reclamă

„Nu sunt sigură. Instagram m-a blocat. Probabil că au crezut că sunt un robot sau ceva (n.r. râde)! Încercăm să reparăm asta”, a mai spus Emma Răducanu. Problema s-a rezolvat, iar cel mai recent mesaj a fost apreciat de peste 170.000 de utilizatori.

View this post on Instagram


A post shared by Emma Raducanu (@emmaraducanu)

Reclamă 4 / 0/3

Marcus Rashford, mesaj de susţine pentru Emma Răducanu: „Mi s-a întâmplat şi mie”

Acuzată că a cedat psihic şi că a avut un atac de panică, Emma Răducanu este apărată de una dintre vedetele din naţionala de fotbal a Angliei. Marcus Rashford i-a transmis un mesaj tinerei înaintea semifinalei de la Euro 2020 contra Danemarcei, care va avea loc în această seară pe Wembley.

„Mi s-a întâmplat şi mie în timp ce jucam pentru echipa naţională, la 16 ani, contra Ţării Galilor. Ţin minte chiar şi acum. Nu am nicio explicaţie şi nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Ar trebui să fii foarte mândră de tine. Ţara aeste mândă de tine! Bucuros să aflu că te simţi mai bine”, a transmis fotbalistul în vârstă de 23 de ani, pe contul de Twitter, într-un mesaj citat de The Guardian.

Emma Răducanu a câştigat 211.000 de euro la primul Grand Slam al carierei

Emma Răducanu a abandonat în setul al doilea al meciului cu Ajla Tomljanovic, din optimile de finală de la Wimbledon. Ea a acuzat probleme de respiraţie şi a plecat la vestiare, de unde nu a mai revenit pe teren.

John McEnroe a fost criticat dur după ce a ajuns la concluzia că Emma Răducanu a fost copleşită de emoţii şi nu a avut probleme fizice

Tânăra în vârstă de 18 ani este la primul ei an în circuitul WTA şi a jucat primul Grand Slam al carierei. Ea va urca pe locul 175 în topul mondial şi va încasa un premiu de 211.000 de euro.

Recomandări
  • Emma Răducanu, primul interviu după abandon
  • Mesajul emoţionant primit de la Marcus Rashford

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și