Închide meniul

Scandal uriaş după meciul Emmei Răducanu! John McEnroe, criticat dur după ce a afirmat că Emma a abandonat din cauza emoţiilor. „E beat?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2021, 9:14

Scandal uriaş după meciul Emmei Răducanu! John McEnroe, criticat dur după ce a afirmat că Emma a abandonat din cauza emoţiilor. „E beat?

Scandal uriaş după meciul Emmei Răducanu

Profimediaimages

Jucătoarea cu origini româneşti a acuzat probleme respiratorii, dar şi stomacale, astfel că a abandonat după ce a cerut un time-out medical, la 6-4, 3-0 pentru Ajla Tomljanovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaş după meciul Emmei Răducanu!

„Îmi pare rău pentru Emma, evident. Pare că a fost prea mult pentru ea, e de înţeles. Am mai vorbit despre asta după absenţa lui Naomi Osaka. Câţi jucători pot gestiona asta. Sper că va învăţa din această experienţă.

Poate că nu este păcat că s-a întâmplat asta la 18 ani. Şi eu am jucat prima oară la acest turneu tot la 18 ani şi îmi părea bine că am pierdut. Sunt multe lucruri cu care poate rămâne, mai ales că nu a mai fost aici înainte”, a spus McEnroe, citat de theguardian.com.

Harriet Minter, celebra jurnalistă, a fost cea mai vehementă la adresa fostului mare campion. „Pot spune două lucruri despre comentariile lui John McEnroe despre Emma Răducanu.

E beat? E ceva mai enervant decât un bărbat care îi spune unei femei că nu are probleme fizice, ci că e doar copleşită emoţional? Nu este. Spuneţi-i să se oprească”, a comentat pe Twitter Harriet Minter.

Reclamă

Emma Răducanu a suferit dificultăţi în respiraţie

Emma Răducanu s-a retras, luni, din meciul cu Ajla Tomljanovic din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la scorul de 4-6, 0-3, după 75 de minute de joc şi după ce a suferit dificultăţi în respiraţie, informează BBC.

Răducanu, care a pierdut la mare luptă primul set, scor 4-6, a început să nu se simtă bine în prima parte a setului al doilea. La 0-2, jucătoarea de 18 ani a început să ducă mâna la stomac şi să respire cu greutate. În timpul ghemului al treilea, pe serviciul adversarei, Emma Răducanu a cerut intervenţia personalului medical pentru pauza care urma. După acel ghem disputat şi de asemenea pierdut, jucătoarea cu origini române şi chineze a primit tratament pe teren, apoi a mers la vestiare.

Reclamă 4 / 0/3

Ea nu a mai revenit pe teren, iar arbitrul de scaun a anunţat că jucătoarea născută în Canada a abandonat, spre dezamăgirea numerosului public aflat în tribunele terenului numărul 1 de la Wimbledon.

Emma Răducanu se îmbogăţeşte după Wimbledon

La 18 ani, Emma Răducanu, locul 338 WTA, debutantă pe tabloul principal al unui Grand Slam, după ce a primit un wild card, a devenit cea mai tânără jucătoare din Marea Britanie care ajunge în optimile de finală ale turneului de la Wimbledonm în Era Open.

Ea rămâne după acest turneu cu un premiu de 181.000 de lire sterline (211.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA, care o vor propulsa pe locul 175 WTA, cel mai bun din carieră.

Până în optimi, ea le-a învins pe rusoaica Vitalia Diatcenko, locul 150 WTA, scor 7-6/4, 6-0, pe jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 42 WTA, finalistă la Roland Garros în 2019, 6-2, 6-4, şi pe Sorana Cîrstea, locul 45 WTA, scor 6-3, 7-5.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și