Închide meniul

Emma Răducanu, surprinsă de colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou: ”Nu m-am așteptat ca Mouratoglou să renunțe la Serena Williams”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2022, 12:57

Reclamă
Emma Răducanu, surprinsă de colaborarea Simona Halep – Patrick Mouratoglou: ”Nu m-am așteptat ca Mouratoglou să renunțe la Serena Williams”

Patrick Mouratoglou e noul antrenor al Simonei Halep

Profimedia Images

Emma Răducanu e surprinsă de colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Antrenorul a pregătit-o 10 ani pe Serena Williams și acum vrea să o readucă pe Simo în prim-planul tenisului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona deja a anunțat că a fost schimbată în bine după primele săptămâni de pregătire alături de Patrick Mouratoglou. Halep a reușit și o primă victorie, în primul tur de la Madrid, cu Shuai Zhang, 6-2, 6-3.

Emma Răducanu e surprinsă de colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou

”Nu m-am așteptat ca Mouratoglou să renunțe la Serena Williams ca să o antreneze pe Simona. Cred că este o combinație care o va ajuta pe Simona să revină în top 10”, a spus Emma Răducanu despre colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou, citată de prosport.ro.

Pe de altă parte, Simona recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor și că a învățat să își controleze emoțiile. Simo era cunoscută în circuit pentru reacțiile avute în timpul partidelor, atunci când interacționa cu cei din echipa ei.

”Patrick Mouratoglou mă ajută foarte mult în ceea ce privește tenisul, dar și în partea mentală. Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă. Simt că are încredere în mine și chiar crede că pot face lucruri mărețe în continuare. Și îmi transmite asta.

Reclamă

Mă ajută să construiesc încrederea în jocul meu. Este o onoare că face parte din echipa mea. Mă ajută să joc din nou cel mai bun tenis al meu. Sunt mult mai calmă pe teren. Îmi controlez emoțiile mai ușor și mă simt bine pe teren. Sunt stabilă în timpul meciurilor”, a spus Simona Halep, citată de abc.es.

Simona Halep – Paula Badosa, meci de foc în turul 2 de la Madrid

Partida de gală dintre Simona Halep și Paula Badosa (numărul 2 WTA) se va disputa în această seară, în jurul orei 20:00. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Simo e ajutată de experiență, fiind dublă campionă la Caja Magica, în timp ce iberica trece prin cea mai bună perioadă a carierei.

”Este o provocare. Joacă foarte bine și este numărul 2 mondial. Va fi o bătălie, dar voi da totul și vom vedea ce se va întâmpla. Am fost accidentată pentru mult timp și încă încerc să îmi refac încrederea în jocul meu. Joc bine, dar, la acest nivel, fiecare joc e greu. O voi lua ușor, fără obiective. Doar voi juca cel mai bun tenis al meu”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep e dublă campioană la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și