Închide meniul

Emma Răducanu vine în România! Campioana de la US Open a confirmat prezenţa la Transylvania Open. Mesaj în limba română pentru fanii din ţara noastră

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 11:50 / Actualizat: 26 martie 2023, 17:57

Emma Răducanu vine în România! Campioana de la US Open a confirmat prezenţa la Transylvania Open. Mesaj în limba română pentru fanii din ţara noastră

Profimediaimages

Emma Răducanu vine în România! Veste uriaşă pentru fanii din România ai Emmei Răducanu, Campioana de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, vine în România! Chiar Emma Răducanu a confirmat prezenţa la Transylvania Open într-un mesaj pentru fanii din ţara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu vine în România

Anunţul momentului făcut de către Emma Răducanu. Campioana ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open, vine în ţara noastră, unde va participa la Transylvania Open. Mai mult, şi Simona Halep a anunţat că va participa la turneul de la Cluj Napoca.

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, Emma Răducanu a vorbit în limba română şi i-a anunţat pe toţi suporterii ei că va fi prezentă cu siguranţă la Transylvania Open. „Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa”, a spus Emma Răducanu într-un mesaj video postat pe o reţea de socializare în urmă cu puţin timp.

Emma Răducanu are un nou antrenor

Jucătoarea de 18 ani cu tată român tocmai şi-a găsit un nou antrenor. Emma Răducanu, campioana de la US Open se pregăteşte alături de Jeremy Bates. Recent, Jaiden Micheal, un cunoscut om de televiziune britanic, a sfătuit-o pe Emma Răducanu să îl numească antrenor pe Darren Cahill, însă campioana de la US Open a luat o altă decizie.

Înainte de Indian Wells, noua stea din tenisul mondial se pregăteşte alături de Jeremy Bates, fostul mare jucător de tenis din Marea Britanie, scrie theguardian.com. Acesta s-a alăturat temporar echipei lui Răducanu. De menţionat este că Bates este şi antrenorul lui Briton Katie Boulter.

Reclamă

Luna trecută, tânăra de 18 ani a renunţat la Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să câştige US Open 2021. Presa britanică notează că este puţin probabil ca Emma Răducanu să îşi găsească un nou antrenor până la finalul anului.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și