Închide meniul

"Era să pierd avionul!" Sorana Cîrstea, savuroasă la plecarea spre SUA. Condiţii stricte şi la Miami: "Trebuie să am nervii tari!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 8:11

"Era să pierd avionul!" Sorana Cîrstea, savuroasă la plecarea spre SUA. Condiţii stricte şi la Miami: "Trebuie să am nervii tari!"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a avut o parte de emoţii în această dimineaţă. A fost la un pas să piardă avionul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, era să pierd avionul! Cred că una din puținele dăți… Nu m-am aranjat bine cu timpul și era să pierd avionul. Dar mai am 45 de minute, sunt băieții în spate, se descurcă. N-aș fi vrut să pierd tocmai avionul de Miami, aș fi vrut să pierd un avion de Budapesta sau de Istanbul”, a spus Sorana Cîrstea la plecarea spre SUA.

Spre deosebire de Australia, Sorana Cîrstea şi Simona Halep nu vor sta în carantină în SUA. Va fi însă o bulă sanitară, dar care nu o deranjează prea mult pe Sorana. 

M-am obișnuit deja cu sistemul acesta nou de a fi în bulă, trebuie să am nervi tari și până la urmă suntem acolo la turneu, nu suntem pentru turism. Acum deja am 6 luni de experiență cu acest nou sistem și m-am obișnuit”, a mai spus Sorana Cîrstea. 

Reclamă

Sorana Cîrstea, despre numirea Monicăi Niculescu în funcţia de căpitan al naţionalei

Sorana Cîrstea a vorbit şi despre numirea Monicăi Niculescu în funcţia de căpitan – nejucător al echipei naţionale a României de FED Cup. 

"Eu cred că am fost prima care am aflat, eram la Dubai când mi-a zis Moni și m-am bucurat enorm pentru ea, am felicitat-o și am strâns-o în brațe! Cred că este o alegere perfectă. Este fix ce trebuie  echipei: un zâmbet, o glumă, experiență extrem de multă!

Sunt foarte fericită pentru ea. Am întrebat-o dacă va fi căpitan-jucător, dar a spus că nu știe încă. M-am bucurat din tot sufletul pentru ea și cred că merită această poziție. Cred că se va descurca excelent, știe foarte mult să aplaneze, știe să și glumească. Eu am fost prima cu ea pe bancă, la Constanța (n.r. – Fed Cup 2017). Cred că este o alegere superbă și doresc mult succes echipei!", a mai spus Sorana. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sorana Cîrstea a plecat în SUA
  • Sorana va participa la turneul de la Miami

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și