Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Simona Halep vs Giani Kirita, finala de Grand Slam la care visează fostul dinamovist! ”Cine nu ar vrea câteva mingi cu ea?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 17:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

”Cine nu și-ar dori să schimbe câteva mingi cu Simona? Nu cred că e posibil, dar nu se știe niciodată”, a declarat Giani Kiriță. Întrebat dacă ar putea rezista măcar un set cu numărul 2 mondial din WTA, fostul ”câine” a râs: ”Nu i-as face față cu siguranță”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă se laudă că ar fi lider ATP

Totuși, Giani Kiriță crede că s-ar descurca foarte bine și, dacă ar exista un circuit de tenis doar cu jucători de fotbal, acolo chiar ar fi cel mai bun și ar fi cu adevărat fără rival!

El a povestit despre întrecerile organizate pe vremea când evolua în ”Ștefan cel Mare”, iar învingătorul avea de primit un premiu special din partea celui pe care îl învingea la tenis de câmp.

”Tenisul de câmp îl jucam încă de când eram la Dinamo. Eu orice sport pe care îl fac în afară de fotbal, joc cu miză! Miza era pe atunci o masă, cine câștigă are de mâncat și de băut”, a explicat Kiriță.

Mai mult, fostul căpitan al lui Dinamo a recunoscut că a câștigat destule astfel de jocuri și, în consecință, s-a bucurat și de recompensă : ”Am mâncat destule mese la viața mea, m-am bucurat de acele mese”, a râs Giani Kiriță.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și