Închide meniul

Gigi Becali a reacționat, după ce pedeapsa Simonei Halep a fost redusă la TAS: „Va mai lua milioane”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 19:32

Gigi Becali a reacționat, după ce pedeapsa Simonei Halep a fost redusă la TAS: Va mai lua milioane”

Gigi Becali a reacționat, după ce pedeapsa Simonei Halep a fost redusă la TAS. Mesajul patronului de la FCSB.

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a reacționat, după ce pedeapsa Simonei Halep a fost redusă la TAS. Patronul de la FCSB a vorbit despre vestea uriașă primită de jucătoarea din constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus pedeapsa Simonei la 9 luni. Inițial, fostul număr 1 WTA a primit o suspendare uriașă, de 4 ani, din partea ITIA.

Gigi Becali a reacționat, după ce pedeapsa Simonei Halep a fost redusă la TAS

Patronul de la FCSB a oferit o reacție în stilul caracteristic, după ce TAS a dat verdictul în cazul Simonei Halep. Gigi Becali a menționat faptul că jucătoarea noastră s-a antrenat bine în afara terenului și că va mai câștiga „milioane” din lumea tenisului.

„La asta mă uit și eu acum. S-a văzut clar că a fost indusă în eroare. N-a fost voința ei, e clar! Simona nu are nevoie să fie sprijinită, ea este avocatul ei. Nu e ca la fotbal! A stat mult departe de teren, dar dacă s-a antrenat bine, atunci nu poți sa știi.

Știi care e treaba? Va mai lua milioane. A strâns bani si va mai strânge de acum înainte”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Primul turneu la care poate participa Simona Halep, după verdictul TAS, este cel de la Stuttgart, care se va desfășura în perioada 15-21 aprilie 2024.

Dubla câștigătoare de Grand Slam s-a oprit în semifinalele acestui turneu, la ultima ediție la care a fost prezentă. La momentul respectiv, „Simo” era eliminată de Aryna Sabalenka.

Simona a fost suspendată de la începutul lunii octombrie 2022, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Testele pozitive au ieşit după participarea acesteia la US Open 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Cum poate ajunge Simona Halep la Jocurile Olimpice de la Paris?

Cum poate ajunge Simona Halep la Jocurile Olimpice de la Paris este întrebarea pe care foarte mulţi fani ai tenisului şi-au pus-o după vestea că TAS a redus suspendarea dublei câştigătoare de Grand Slam.

Simona Halep nu va mai putea ajunge la Indian Wells şi la Miami, cele două turnee pe hard-ul american din această primăvară. În luna aprilie va începe însă sezonul de zgură, suprafaţă pe care Halep s-a simţit extrem de bine. Ea poate reveni în circuit în perioada 15-21 aprilie, la Stuttgart. Tot în luna aprilie va avea loc şi barajul de calificare la turneul final Billie Jean King Cup 2024. România va întâlni Ucraina, în perioada 12-13 aprilie.

Simona Halep, care a declarat în mai multe rânduri că vrea să meargă la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, are nevoie de o prezenţă în echipa României pentru a fi eligibilă şi pentru a spera la calificare. Meciul cu Ucraina din luna aprilie reprezintă şansa ideală pentru fostul număr 1 WTA.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și