Închide meniul

Gigi Becali o susţine pe Simona Halep! Patronul FCSB, supărat că românca pierde bani: „Toate celelalte trec, banul e ban”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2023, 16:54

Reclamă
Gigi Becali o susţine pe Simona Halep! Patronul FCSB, supărat că românca pierde bani: Toate celelalte trec, banul e ban”

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a fost suspendată patru ani în scandalul de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali o susţine pe Simona Halep. Patronul FCSB e deranjat de faptul că românca nu şi-a aflat pedeapsa după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a precizat că banii contează şi pentru Simona Halep, şi pentru el.

Gigi Becali o susţine pe Simona Halep!

Spunea cineva “Dom’le, la Simona Halep nu contează banii! E chestiune de altceva”. Băăăi, banii contează! Și la ea, și la mine, la toți! Pentru că toate celelalte trec și rămân deșarte. Banu’ e ban! Bine, și banul e deșert până la urmă, când mori!”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Simona Halep nu şi-a aflat încă suspendarea după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustadt.

Românca este acum suspendată provizoriu, nu a mai jucat niciun meci de când a fost testată pozitiv, aşa că a cerut să fie judecată mai repede.

Reclamă

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustadt la sfârşitul lunii octombrie.

Simona Halep ţine cu Farul în „finala campionatului”

Simona Halep a venit cu un mesaj de încurajare pentru Farul, înainte de meciul cu FCSB, care poate decide campioana din acest an din Liga 1. Simona susţine echipa lui Gică Hagi.

Băieţi, ştiu cum e să joci o finală, cât de emoţionant şi stresant poate fi şi mai ştiu cât de mult aţi muncit ca să ajungeţi aici, aşa că e momentul să daţi tot ce aveţi mai bun şi să vă bucuraţi.

Reclamă 4 / 0/3

Aveţi de partea voastră, ca antrenor, pe cel mai bun jucător din istoria României şi asta să vă dea încredere şi putere. Eu vă susţin de la distanţă şi prin tatăl meu, care nu lipseşte niciodată de la meciurile voastre, vă trimit toată energia bună. Farul Constanţa, sunt cu voi”, a fost mesajul lui Halep, conform orangesport.ro.

Gică Hagi, mesaj categoric pentru critici, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric și le-a răspuns criticilor, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB. „Regele” susține că echipa sa a prestat un joc impecabil până în acest punct al sezonului, mărturisind că cifrele jucătorilor săi sunt de-a dreptul impresionante.

Farul are un singur punct avans față de FCSB, cu două etape înainte de final. Meciul direct dintre cele două va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Pe mine mă interesează ca echipa mea să joace. Restul, nu am nimic de comentat. Ăsta e mesajul meu public. Să fim noi, dacă o să fim noi, o să câștigăm 100%.

Echipa câștigă trofee, jucătorii fac diferența într-un anumit moment. Noi, ca echipă, din toate punctele de vedere, i-am distrus pe toți până acum. Nimeni nu ne dădea 1% să fim unde suntem. Ce am făcut noi până acum, cu diferențe față de toate echipele…

Uitați-vă la cifrele noastre, nu ați pomenit nimic. De 120 de kilometri alergați, la noi nu se fac statistici. La meciul cu Rapid, dacă ne vedeți statisticile, vă lăsați de fotbal!”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Dacă Farul va câştiga meciul cu FCSB de duminică, echipa constănţeană va deveni campioana României. Dacă FCSB va câştiga sau meciul se va termina cu o remiză, suspansul se va prelungi până în ultima etapă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și