Închide meniul

Iga Swiatek a plâns pe teren după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea! „Tremuram după primul set. Am avut emoţii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 12:38

Iga Swiatek a plâns pe teren după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea! „Tremuram după primul set. Am avut emoţii

Iga Swiatek a plâns pe teren după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea

Getty Images

„Acest meci a necesitat atâta energie, m-au ajutat cei din tribune. Cred că n-am avut ritm în primul set. Tremuram după primul set. Nivelul meu de stres a fost foarte sus. Am avut emoţii. Pentru mine, o săptămână fără să plâng nu e o săptămână, trebuie să vă obişnuiţi cu mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, eliminată de la Australian Open 2022! Prima reacţie a Igăi Swiatek

Când sunt agresivă şi am iniţiativă, am un punctaj bun, suprafaţa e rapidă. Sorana loveşte pueternic şi m-a ţinut în spate, trebuia să joc pe vârfuri, nu pe câlcâie. Când servesc bine şi am un break, pot câştiga în două seturi.

Punea multă presiune pe mine. Returna din teren, dar la final trebuia să servesc bine şi să fiu gata când venea returul. Chiar dacă serveam cu 180 km/h, ea lovea la fel de puternic”, a spus Iga, la interviul de pe teren.

Sorana Cîrstea, eliminată de la Australian Open 2022

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-3, de poloneza Iga Swiatek, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7 în optimile de finală ale Australian Open.

Iga Swiatek va evolua în premieră în cariera ei în sferturi la Australian Open, fază în care va juca ori cu Kaia Kanepi din Estonia, locul 115 WTA, ori cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 2 WTA.

Reclamă

Sorana Cîrstea urcă în clasamentul WTA

Cîrstea va urca în clasament după acest turneu. Ea este pe locul 31 WTA în ierarhia live.

Tot luni, Simona Halep a fost învinsă, în optimi, cu 6-4, 3-6, 6-4, de Alize Cornet din Franţa.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și