Închide meniul

Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 15:01 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 15:53

Reclamă
Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut

Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid

Iga Swiatek. în meciul cu Sorana Cîrstea - Profimedia Images

Iga Swiatek a oferit primele declaraţii după ce a distrus-o din nou pe Sorana Cîrstea, de care a trecut la Madrid, cu 6-1, 6-1. Cea mai bună jucătoare a lumii a explicat ce a ajutat-o să se impună la Caja Magica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să mă trezesc cu gândul victoriei. A trebuit să mă trezesc foarte devreme, dar sunt fericită că am câștigat împotriva Soranei.

Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid

Mai e mult până la finalul turneului. Nu țin cont de ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Cred că acel meci cu Sabalenka a fost desemnat meciul anului. Joc bine aici și o să folosesc experiența de anul trecut să fac tot ceea ce pot pentru a câștiga și voi lua totul pas cu pas.

(n.r. trebuie să joci împotriva Victoriei Azarenka sau a Sarei Sorribes Tormo în continuare. Pe cine preferi?) Nu o să spun un nume deoarece într-un meci de tenis se poate întâmpla orice. Vica e o sportivă experimentată și nu mi-ar fi ușor. Sara e din Spania și o să aibă publicul de partea sa. Nu contează cine se va califica, eu trebuie să mă concentrez pe jocul meu”, a spus Iga, la finalul partidei.

Aceasta a fost a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar Sorana nu a câştigat decât un set, la Australian Open 2022 (7-5, 3-6, 3-6). Au urmat apoi trei partide în care şi-a adjudecat în total doar 9 game-uri.

Reclamă

Sorana Cîrstea, învinsă de Iga Swiatek, în turul trei la Madrid

Sorana Cîrstea, numărul 30 WTA şi favorită 27, a fost învinsă, sâmbătă, de liderul mondial Iga Swiatek, în turul trei la Madrid. Cîrstea a fost învinsă, scor 6-1, 6-1, după o oră şi 17 minute.

Prin prezenţa în turul trei, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 51.665 de euro şi 65 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și