Închide meniul

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid

Alex Masgras Publicat: 27 aprilie 2024, 13:30

Reclamă
Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori, fără replică la Madrid

Sorana Cîrstea - Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

Meciul Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6 a fost transmis în format LIVE SCORE, de la ora 12:00, pe AS.ro. Aceasta a fost a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare şi a patra victorie pentru poloneză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek va juca împotriva câştigătoarei dintre Victoria Azarenka şi Sara Sorribes Tormo, pentru un loc în sferturile de finală de la Madrid. Jaqueline Cristian va juca duminică împotriva lui Danielle Collins, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul WTA, pentru un loc în optimi.

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid

Sorana Cîrstea – Iga Swiatek: 1-6, 1-6! Numărul 1 WTA a defilat pe zgura de la Madrid. Poloneza s-a impus fără drept de apel, cu acelaşi scor cu care a câştigat şi ultimul duel direct, de la Doha.

1-6, 1-3: După un început echilibrat de set, Iga Swiatek a făcut break-ul.

1-6: După 40 de minute, Iga Swiatek a câştigat primul set la meciului cu Sorana Cîrstea.

Reclamă

1-5: Sorana Cîrstea a recuperat un prim break.

0-4: Poloneza are un avantaj de două break-uri.

0-3: Iga Swiatek are un start perfect de partidă, cu două break-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Update 12:00: A început meciul dintre Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek.

Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek se vor întâlni pentru a patra oară şi pentru prima oară pe zgură. Precedentele trei întâlniri au avut loc pe hard, iar jucătoarea din Polonia s-a impus de fiecare dată, pierzând un singur set, la prima întâlnire, de la Australian Open 2022. Ultimul meci dintre cele două a avut în luna februarie a acestui an, la Doha, când Swiatek s-a impus cu 6-1, 6-1.

Turul precedent, Sorana Cîrstea a trecut de locul 170 WTA, Alexandra Eala, scor 6-3, 6-7(6), 6-4, în timp ce Iga Swiatek a învins-o pe Xiyu Wang, scor 6-1, 6-4.

Tot de la ora 12:00, dar duminică, Jaqueline Cristian, cealaltă româncă rămasă în turneul de la Madrid, o va întâlni pe Danielle Collins, numărul 15 WTA. Americanca traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Ea vine după turneele pe care le-a câştigat la Miami şi la Charleston. În acest moment, ea are o serie de 14 victorii la rând.

Nici Jaqueline nu stă foarte rău la acest capitol. După victoria cu Tsurenko din barajul Billie Jean King Cup, Cristian a jucat două tururi de calificare în capitala Spaniei şi a ajuns la cinci victorii la rând. Duelul din turul 3 va reprezenta prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open!

Irina Begu a fost eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Jucătoarea română de tenis a fost învinsă de americanca Madison Keys, cu 7-6 (7/3), 7-6 (8/6), joi, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

Begu (33 ani, 128 WTA) s-a înclinat după două ore şi 11 minute de joc, în faţa unui cap de serie (18).

Reclamă

În primul set, Begu a revenit de la 2-4 şi a ratat o minge de set la 5-4, ulterior ajungând tiebreak, unde americanca s-a impus cu 7-3. În actul secund, Keys (29 ani, 20 WTA) a avut 5-3, dar Begu a restabilit egalitatea, 5-5, după ce a salvat trei mingi de meci. Keys a avut din nou nervii mai tari în tiebreak, câştigând cu 8-6, notează.

Keys s-a impus şi la singura lor confruntare anterioară, cu 6-3, 6-1, în 2016, în optimi la Miami.

Irina Begu rămâne cu un cec de 30.255 de euro şi 35 de puncte WTA pentru evoluţia sa.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și