Închide meniul

Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2024, 11:59

Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras

Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras

Iga Swiatek, la Indian Wells - Profimedia Images

Iga Swiatek s-a calificat în turul 3 de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari, după ce a învins-o vineri în două seturi, 6-3, 6-0, pe americanca Danielle Collins în turul 2 al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek, câştigătoarea din 2022, o va întâlni în turul 3 pe cehoaica Linda Noskova, care a trecut în două seturi, 6-3, 7-5, de italianca Camila Giorgi.

Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras

Elena Rybakina, deţinătoarea titlului şi a patra jucătoare a lumii, a declarat forfait înainte de debutul său în turul secund din cauza unor probleme intestinale.

Rybakina (24 ani) făcea parte dintre favoritele turneului după victoria sa de anul trecut din finală contra belarusei Aryna Sabalenka. Ea a câştigat în an acest sezon trofeele la Brisbane (Australia) şi Abu Dhabi.

Rybakina a fost înlocuită pe tabloul principal de jucătoarea americană Kayla Day.

Reclamă

Ana Bogdan, OUT de la Indian Wells

Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur de la Indian Wells. Românca de pe locul 31 WTA a pierdut vineri duelul cu rusoaica Diana Shnaider (7-5, 6-7, 3-6), în prima rundă a turneului WTA 1.000.

Românca de 31 de ani s-a înclinat după două ore şi 41 de minute în faţa unei adversare de 19 ani, care ocupă locul 74 în lume.

Românca a reuşit să câştige primul set, la capătul unei dispute echilibrate. Shnaider a început bine actul secund şi a condus cu 2-0, dar Ana Bogdan a egalat şi s-a mers cap la cap până la 5-5, scor la care românca a reuşit un break.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi a servit pentru meci, Ana Bogdan nu a făcut niciun punct şi setul a ajuns în tiebreak, unde românca a ratat o minge de meci la 6-5. Rusoaica a egalat situaţia la seturi, iar în decisiv a dominat jocul, câştigând cu 6-3.

Ana Bogdan, finalistă la Transylvania Open, s-a ales cu un cec de 30.050 de dolari şi 10 puncte WTA.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și