„Îl pot reține chiar pe terenul de tenis!” Coșmarul care îl așteaptă pe Novak Djokovic, dacă australienii îi anulează viza. „Va rămâne în detenție, în timp ce Australian Open este în desfășurare!”

De Alexandru Ivan
Publicat: 12 ianuarie 2022, 19:57

Novak Djokovic poate trece printr-un adevărat coșmar dacă australienii îi vor anula viza. Abul Rizvi, fost secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Imigrări, a explicat că Nole ar putea fi reținut chiar pe terenul de tenis, în fața privirilor întregii lumi. Ulterior, sârbul ar urma să fie trimis într-un centru de detenție pentru imigranți, până când situația sa va fi clarificată.

Reclamă
Novak Djokovic va fi deportat din Australia

Profimedia

“Nu există o opțiune ușoară în acest caz. Anularea vizei este dificilă, să nu o anulezi este dificil. Aș vrea să explic procesul în cazul anulării.

Reclamă

Coșmarul care îl așteaptă pe Novak Djokovic, dacă australienii îi anulează viza

Să presupunem că Ministerul îi anulează viza lui Djokovic. Poliția de frontieră va primi o notificare, apoi bărbați înarmați și în uniforme negre se vor duce acolo unde se află domnul Djokovic. Îl pot reține chiar pe terenul de tenis, cel mai probabil în atenția presei din întreaga lume.

Ulterior, Djokovic va fi dus într-un centru de detenție, unde va rămâne până când va fi soluționată o eventuală cerere sau contestație în instanță. Înseamnă va rămâne în detenție la Melbourne, în timp ce Australian Open este în desfășurare.

În acel moment, cred că toate discuțiile vor avea o tentă politică, de optică. Care este cel mai bun mod de a prezenta această situației cetățenilor din Australia, astfel încât să fie în favoarea Guvernului. Va fi o discuție între miniștri și premierul Australiei”, a spus Abul Rizvi, citat de news.com.au.

Reclamă
Citește și:

Autorităţile din Belgrad, mesaj halucinant pentru Novak Djokovic

Djokovic ar putea fi pus sub acuzare şi la revenirea în Serbia. Conform articolului 248 din Codul Penal, Djokovic riscă până la 3 ani de închisoare după ce a participat la un eveniment ştiind că are COVID-19. Conaţionalii săi fac însă scut în jurul său, iar viceprimarul din Belgrad a lansat un atac devastator.

Judecătorul Anthony Kally, care a decis în favoarea lui Novak, trăieşte şi munceşte în Australia. El l-a eliberat pe Nole din acel hotel pentru imigranţi. Oricine a urmărit procesul putea să vadă cât de inconfortabil s-a simțit judecătorul din cauza chinului la care a fost supus Nole al nostru de către statul australian, adică de oameni precum prim-ministrul Morrison sau ministrul Hawke.

Judecătorul aproape că şi-a făcut cruce când a văzut că toate procedurile legale pentru imigrare au fost încălcate. L-au și jefuit pe Nole, luându-i portofelul și tot bagajul. Nole, verifică-ți cardurile de credit!

Continui să urmăresc știrile din Australia și sunt uluit. Curtea a decis că Nole este un om liber, că poate juca la Australian Open, pe care l-a câștigat deja de nouă ori. Apoi, Hawke a trecut peste toate deciziile. ‘Cine naiba e ăsta?’, mi-am spus. Și când se va încheia această hărțuire?„, a declarat Goran Vesic, potrivit jurnaliştilor de la telegraf.rs.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
20:37 VideoOctavian Popescu, promisiune uriaşă: „O să am timp pentru BAC şi sper să îl iau. Dacă nu era importantă şcoala, nu mai stăteam să termin toate clasele!” EXCLUSIV 20:32 FotoO tânără de 23 de ani, ucisă cu bestialitate de fostul iubit. A fost înjunghiată de 30 de ori 19:34 EXCLUSIVAdrian Mutu, prima reacţie după ce Rapid a rămas cu interdicţia la transferuri: „Am primit asigurări că totul se va rezolva!” 19:24 La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech, din turul trei de la Wimbledon 2022 19:07 VideoIlie Dumitrescu şi Bogdan Stelea, dialog de senzaţie! Hohote de râs: „Ti-am dat vreun gol?!” / „Mi-ai dat două! V-am bătut!” 19:01 Jurgen Klopp, reacție genială după ce Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool: „Cei mai buni ani acum urmează!” 18:31 NEWS ALERTAlexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping 18:23 NEWS ALERTMohamed Salah și-a prelungit oficial contractul cu Liverpool! Anunțul momentului în fotbalul mondial 17:56 OFICIAL | Richarlison a semnat cu Tottenham. Suma colosală plătită de londonezi în schimbul său 17:32 Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri! Decizia luată de Tribunalul Bucureşti
Pe același subiect
Novak Djokovic, la Wimbledon 2022
Wimbledon • 27 iun., 20:14
FOTO
Momente de panică la Wimbledon 2022! Meciul lui Novak Djokovic, întrerupt de două ori
Novak Djokovic, în timpul partidei din primul tur de la Wimbledon 2022
Wimbledon • 27 iun., 18:58
Novak Djokovic, debut cu emoţii la Wimbledon 2022. Sârbul l-a învins în patru seturi Soonwoon Kwon
Novak Djokovic se antrenează înainte de Wimbledon 2022
Tenis • 26 iun., 13:16
Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19, chiar dacă ratează și US Open! ”Este o motivaţie suplimentară să joc bine la Wimbledon”
Close