Închide meniul

"Îmi pusesem o presiune foarte mare!" Simona Halep, despre marele obiectiv îndeplinit în 2020

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 13:58

"Îmi pusesem o presiune foarte mare!" Simona Halep, despre marele obiectiv îndeplinit în 2020

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep

  • Simona Halep a vorbit despre marele obiectiv îndeplinit în 2020
  • Ce alte realizări a mai reuşit Halep

Simona Halep se mândreşte cu cele două titluri cucerite în 2020: Praga şi Roma. Pe lângă aceste realizări profesionale, Simona spune că un mare câştig al anului 2020 este şi timpul mai mult petrecut alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ce pot să iau bun au fost două lucruri: că am stat mai mult acasă, alături de familie și prieteni. Al doilea e că am câștigat două titluri.

Unul dintre cele mai importante e titlul de la Roma, pe care mi-l doream foarte mult. Îmi pusesem o presiune foarte mare pentru că nu-l câștigasem încă. Odată ce l-am câștigat, mă simt împlinită că am acel trofeu frumos de la Roma", a spus Halep la Digisport

Reclamă

Cât a câștigat Simona Halep în 2020

Sezonul de tenis 2020 nu a fost ceea ce mulți se așteptau să fie din cauza pandemiei de COVID-19 care a lovit în toată lumea. Chiar și așa, s-a jucat destul tenis și s-au câștigat destui bani. Peste 20 de jucători au reușit să câștige mai mult de 1 milion de dolari în acest sezon.

Simona Halep nu a avut un an deloc rău în tenis, campioana româncă reușind să își consolideze locul 2 mondial. Halep a câștigat în Dubai, dar și Openul de la Praga și Openul Italian.

Reclamă

Ea a ajuns în semifinale la Melbourne, dar a optat să nu joace la US Open din cauza pandemiei și s-a oprit în semifinale la Ronald Garros.

Strict din performanțele de pe teren, Simona Halep a câștigat 1,937,890 de dolari în anul 2020 conform site-ului oficial al WTA. Ea nu este deci foarte departe de locul 10 ocupat de grecul Tsitsipras.

În clasamentul financiar pentru WTA, Simona se află pe locul 6 pentru anul 2020.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe paginile www.as.ro/live și www.as.ro, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale ale emisiunii pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep