Închide meniul
Video

Start în forţă la World Tennis League, în direct la AntenaPLAY. Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5, 6-3! Iga Swiatek a învins-o pe Caroline Garcia

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2022, 19:58

Nick Kyrgios a început în forţă la World Tennis League

Nick Kyrgios, în timpul unui meci / Profimediaimages

A început nebunia la World Tennis League, competiţie la care participă cei mai buni şi cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Competiţia ce se desfăşoară între 19 – 24 decembrie şi poate fi urmărită în direct şi exclusivitate la AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Competiţia a debutat în forţă. În prima zi, Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au câştigat meciul de dublu cu Hogler Rune şi Eugenie Bouchard. După, Iga Swiatek a învins-o în două seturi pe Caroline Garcia. Kyrgios nu a mai avut putere să obţină victoria şi la „simplu”, împotriva lui Felix Auger-Aliassime.

World Tennis League se vede în format live video pe AntenaPLAY

A început nebunia la World Tennis League, în direct şi exclusivitate la AntenaPLAY!

Update 19.45: Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5, 6-3.  Victorie fără mari emoţii a canadianului aflat pe locul 6 mondial. A triumfat după 64

Update 19.10: Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios 7-5. Australianul de pe locul 22 ATP a pierdut primul set!

Reclamă

Update 18.40:  A început meciul Felix Auger-Aliassime – Nick Kyrgios.

Update 18.30: Iga Swiatek – Caroline Garcia 6-3, 6-4. Victorie în 67 de minute pentru cea mai bună jucătoare a momentului din circuitul WTA!

Update 18.05: Iga Swiatek, liderul WTA, a câştigat primul set al meciului cu Caroline Garcia. S-a impus cu 6-3, după 31 de minute!

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.30: A început meciul Iga Swiatek – Caroline Garcia. Partida poate fi urmărită în direct pe AntenaPLAY

Update 17.10: Holger Rune / Eugenie Bouchard – Bianca Andreescu / Nick Kyrgios 2-6, 3-6

Update 16.30: Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios fac spectacol. Au câştigat primul set cu 6-2, după 27 de minute.

Update 16.00: A început World Tennis League. Meciul de dublu Holger Rune / Eugenie Bouchard – Bianca Andreescu / Nick Kyrgios este ACUM pe AntenaPLAY

  • Holger Rune / Eugenie Bouchard – Bianca Andreescu / Rohan Bopanna
  • Iga Swiatek – Caroline Garcia
  • Felix Auger Aliasimme – Nick Kyrgios

Bianca Andreescu, Novak Djokovic și cei mai tari jucători ai lumii fac show în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League (19-24 decembrie)

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

Reclamă

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Altfel, pe siteurile observatornews.roa1.ro și as.ro, puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai. ”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Sârbul se pregătește în exclusivitate la AntenaPLAY pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Spectacol garantat, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Iga Swiatek vine în exclusivitate la AntenaPLAY să demonstreze încă o dată de ce este jucătoarea care a uimit tenisul mondial în 2022. Sezonul ei a fost unul de pus în ramă, cu două Grand Slam-uri câștigate, Roland Garros și US Open, dar și cu 37 de victorii consecutive și fotoliul de lider mondial.

”Cel mai mult îmi place când tenisul aduce oamenii la un loc. Este ceva spectaculos. Când va fi combinat cu spectacol și muzică, e și mai bine. Acesta e motivul pentru care de-abia aștept să fiu în acest an la World Tennis League”, a spus Iga Swiatek.

Alături de Swiatek, apar alte super-jucătoare, precum Caroline Garcia (câștigătoarea Turneului Campioanelor 2022), Bianca Andreescu (campioană US Open 2019), Elena Rybakina (câștigătoarea Wimbledon 2022), Aryna Sabalenka sau Eugenie Bouchard (finalistă Wimbledon 2014).

Turneul are loc la Dubai, pe Coca-Cola Arena, un stadion uriaș cu 17.000 de locuri. Din punct de vedere al tehnologiei, este una dintre cele mai avansate construcții din lume. De acolo, în exclusivitate pe AntenaPLAY, veți putea vedea cele mai tari meciuri de tenis de la sfârșit de an.

Recomandări
  • A început nebunia la World Tennis League
  • Competiţia ce se desfăşoară între 19 – 24 decembrie va fi în direct şi exclusivitate la AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și