Închide meniul
VIDEO

Incredibil! Visele devin realitate! Ce spunea Emma Răducanu într-un interviu acordat la vârsta de 11 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2021, 19:47

Incredibil! Visele devin realitate! Ce spunea Emma Răducanu într-un interviu acordat la vârsta de 11 ani

Emma Răducanu a scris istorie la US Open

US Open Twitter

Jurnaliştii britanici au descoperit un interviu pe care sportiva cu origini româneşti îl acorda la 11 ani. Emma Răducanu spunea atunci că visul său cel mare este să câştige un trofeu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vreau să ajung profesionistă pentru că îmi place competiţia şi îmi place să călătoresc în jurul lumii. Îmi place Li Na, pentru că are o etică a muncii foarte muncă şi o mişcare bună pe terenul de tenis. Îmi place şi Roger Federer de la bărbaţi, pentru că se miscă natural pe teren şi face totul să pară uşor. Da, visez să câştig un titlu de Grand Slam în viitor. Ştiu că este mult de muncă, dar sper că o să reuşesc”, spunea Emma Răducanu la vârsta de 11 ani.

Performanţă uriaşă reuşită de Emma Răducanu la US Open 2021

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021, iar succesul sportivei cu origini româneşti este considerat de englezi cel mai mare din istorie. Sportiva cu tată român a învins-o în marea finală pe Leylah Fernandez, din Canada. Emma şi-a spulberat adversara, scor 6-4, 6-3. Jurnaliştii de la The Sun consideră că victoria de seara trecută este cea mai mare din istoria sportului englez.

Clasamentul alcătuit de englezi:

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și