Închide meniul

Indian Wells 2021 | Ce a spus Emma Răducanu, după ce a ratat duelul de vis cu Simona Halep: „A fost o lecție”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 17:31

Indian Wells 2021 | Ce a spus Emma Răducanu, după ce a ratat duelul de vis cu Simona Halep: „A fost o lecție

Emma Răducanu s-a retras de la Moscova

Profimedia

Emma Răducanu a declarat la Indian Wells, după ce a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich, că meciul cu jucătoarea din Belarus a fost o lecţie pentru ea şi a subliniat lipsa sa de experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, eliminată de la Indian Wells 2021

Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine, merită victoria. Într-un fel mă bucur că ceea ce s-a întâmplat astăzi s-a întâmplat astfel încât eu să pot învăţa şi să consider că a fost o lecţie. Este dezamăgire după orice înfrângere. Nu am pus presiune pe mine pentru că sunt neexperimentată”, a spus Emma Răducanu.

S-a aflat adversara Simonei Halep de la Indian Wells 2021

A fost 6-2, 6-4 pentru sportiva din Belarus care a condus tot meciul şi nu i-a dat absolut nicio şansă Emmei Răducanu. Britanica cu origini româneşti nu s-a regăsit deloc după ce a dat marea lovitură şi a câştigat US Open, ultimul turneu de Mare Şlem din 2021.

Simona Halep a dezvăluit că, deşi nu a avut o atitudine potrivită, jocul agresiv a făcut-o să câştige partida cu Marta Kostyuk.

E un turneu frumos şi mereu când revin aici mă simt extraordinar. Este foarte frumos să fiu din nou sănătoasă şi să să fiu în stare să concurez la acest nivel. Este întotdeauna greu să joc acest turneu pentru că fiecare jucătoare evoluează atât de bine.

Reclamă

Să joc în octombrie aici este şi mai special, deoarece eram obişnuite să jucăm în martie, dar este foarte frumos din partea organizatorilor să ţină acest turneu, în acest an şi le mulţumesc pentru asta.

Este o plăcere să revin aici şi să joc. Mi-a lipsit mult să joc la acest nivel, în acest an, pentru că am fost accidentată şi multe luni nu am putut disputa meciuri. Am venit aici un pic mai agresivă decât în mod normal, încerc să-mi îmbunătăţesc jocul meu, să mă îmbunătăţesc pe mine.

Atitudinea mea nu a fost extraordinară, dar continui să muncesc şi e o plăcere să fiu din nou aici şi să câştig un meci la Indian Wells„, a spus Simona Halep, la interviul acordat chiar pe teren.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Emma Răducanu, eliminată de la INdian Wells 2021
  • Ce a spus după ce a ratat meciul de vis cu Simona Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și