Închide meniul

Indian Wells 2021 | S-a aflat adversara Simonei Halep din turul 3! Ce a făcut Emma Răducanu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 8:02

Indian Wells 2021 | S-a aflat adversara Simonei Halep din turul 3! Ce a făcut Emma Răducanu

Emma Răducanu

Profimedia

Aliaksandra Sasnovich din Belarus nu i-a dat nicio şansă câştigătoarei de la US Open. Jucătoarea de pe locul 100 WTA a bătut-o în minim de seturi pe sportiva cu origini româneşti la Indian Wells 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat adversara Simonei Halep de la Indian Wells 2021

A fost 6-2, 6-4 pentru sportiva din Belarus care a condus tot meciul şi nu i-a dat absolut nicio şansă Emmei Răducanu. Britanica cu origini româneşti nu s-a regăsit deloc după ce a dat marea lovitură şi a câştigat US Open, ultimul turneu de Mare Şlem din 2021.

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, în turul 3

Astfel, după un debut de turneu foarte solid, Simona Halep are parte de o înfruntare cu a 100-a jucătoarea a lumii în turul al treilea de la US Open 2021.

Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, s-a calificat, vineri, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, după victoria obţinută în faţa sportivei Marta Kostyuk din Ucraina, locul 58 WTA, cu scorul de 7-6 (2), 6-1.

Simona Halep a dezvăluit că, deşi nu a avut o atitudine potrivită, jocul agresiv a făcut-o să câştige partida cu Marta Kostyuk.

Reclamă

„E un turneu frumos şi mereu când revin aici mă simt extraordinar. Este foarte frumos să fiu din nou sănătoasă şi să să fiu în stare să concurez la acest nivel. Este întotdeauna greu să joc acest turneu pentru că fiecare jucătoare evoluează atât de bine.

Să joc în octombrie aici este şi mai special, deoarece eram obişnuite să jucăm în martie, dar este foarte frumos din partea organizatorilor să ţină acest turneu, în acest an şi le mulţumesc pentru asta.

Este o plăcere să revin aici şi să joc. Mi-a lipsit mult să joc la acest nivel, în acest an, pentru că am fost accidentată şi multe luni nu am putut disputa meciuri. Am venit aici un pic mai agresivă decât în mod normal, încerc să-mi îmbunătăţesc jocul meu, să mă îmbunătăţesc pe mine.

Reclamă 4 / 0/3

Atitudinea mea nu a fost extraordinară, dar continui să muncesc şi e o plăcere să fiu din nou aici şi să câştig un meci la Indian Wells„, a spus Simona Halep, la interviul acordat chiar pe teren.

Recomandări
  • S-a aflat adversara Simonei Halep
  • Ce a făcut Emma Răducanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și