Închide meniul

Ion Ţiriac a stârnit o controversă uriaşă despre cariera Serenei Williams: „Cum a câştigat toate Wimbledon-urile!?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2023, 12:11

Ion Ţiriac a stârnit o controversă uriaşă despre cariera Serenei Williams: „Cum a câştigat toate Wimbledon-urile!?

Ion Ţiriac a stârnit o controversă uriaşă despre cariera Serenei Williams

Ion Ţiriac, mesaj dur pentru Serena Williams / Colaj Profimediaimages

Ion Ţiriac a stârnit o controversă uriaşă despre cariera Serenei Williams. Fostul jucător de tenis i-a luat apărarea Simonei Halep, în scandalul de dopaj, şi a avut o reacţie fără precedent la adresa americancei care a scris istorie în circuitul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul român nu a uitat mesajul transmis de Serena Williams după suspendarea de patru ani primită de Halep. „8 este un număr mai bun”, a scris Serena, făcând referire la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbledon, dacă Simona Halep nu s-ar fi impus în finala din 2019.

Ion Ţiriac a stârnit o controversă uriaşă despre cariera Serenei Williams

Ţiriac pune la îndoială celelalte şapte trofee câştigate de Serena Williams la Wimbledon. A amintit de colaborarea de un deceniu pe care americanca a avut-o cu Patrick Mouratoglou.

Eu pe domnul Mouratoglou îl cunosc foarte puţin. Am fost o singură dată la dumnealui acolo, s-a purtat cu mine deosebit. Mi-a arătat exact cum este toată infrastructura lui, făcută de un arhitect român toată treaba asta. Domnul Mouratoglou antrenor de tenis… nu ştiu ce să-ţi spun. Am văzut de 2-3 ori nişte treburi la elevii dumnealui care… cădeau din cer. Dar trebuie să fi fost acolo, pe centralul ăla, ca să-ţi dai seama unde, ce şi cum.

Dumnealui are o uzină acolo, superbă, face 50-60 de tineri în fiecare an. Care iau burse în Statele Unite numai pentru tenis. Asta e meseria! Restul… sportivi, nu ştiu cum…

Reclamă

Înţeleg că Serena Williams a avut dispense la medicamente. Adică nu o dată, de 5 ori, de 7 ori, de 10 ori cât a stat la dumnealui. Adică, ea, Serena Williams, dacă mă întrebi pe mine… m-aş întreba din nou cum a câştigat toate Wimbledon-urile!?

A avut moralitatea să spună: ‘Stai un pic, m-a bătut în 38 de minute, mi-a dat o palmă pe care a luat-o în toată viaţa mea. Ce ar fi să mai cer eu una ca să fie şi la mine!’. Dar celelalte unde au fost, cum au fost? Nu ştiu, nu pot să îl judec pe domnul Mouratoglou, nu îl cunosc„, a declarat Ion Ţiriac.

Simona Halep o învingea categoric pe Serena Williams, în finala de la All England Club 2018. A fost 6-2, 6-2, după mai puţin de o oră de joc. Succesul constănţencei venea la un an după triumful de la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Atacul Serenei nu a surprins-o pe Simona Halep, care se aştepta să primească critici dure după decizia luată de ITIA. Halep caută acum să îşi dovedească nevinovăţia la TAS.

Cred că toată lumea are dreptul să mă judece pentru că Tribunalul a decis că sunt vinovată. Cineva mi-a spus astăzi că mă urăsc acei jucători pe care i-am bătut„, a spus Simona Halep pentru frontofficesports.com.

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep

Fiul lui Ion Ţiriac a răbufnit la adresa Serenei Williams, după suspendarea Simonei Halep. Ion Ion Ţiriac a avut un mesaj dur pentru Serena Williams, după ce aceasta a postat un mesaj interpretabil, imediat după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani.

Ca să fie clar, toate sunt ‘excepții speciale’ date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical:

antiinflamator
îmbunătățirea performanței
reduce oboseala
recuperare rapidă
crește puterea și rezistența
elimină durerea

Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, ‘campioano!’”, a fost replica devastatoarea a lui Ion Ion Ţiriac.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și