Închide meniul

Ion Țiriac, convins că Simona Halep le-ar da clasă jucătorilor din Liga 1: „Jumătate din ei nu fac asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 mai 2022, 18:54

Ion Țiriac, convins că Simona Halep le-ar da clasă jucătorilor din Liga 1: „Jumătate din ei nu fac asta!

Simona Halep, lăudată de Ion Țiriac

Simona Halep, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Ion Țiriac este convins că Simona Halep le-ar da clasă jucătorilor din Liga 1. Miliardarul spune că jumătate dintre fotbaliștii din campionatul României nu reușesc să țină mingea de tenis pe picior așa cum o face dubla noastră câștigătoare de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac a lăudat-o la scenă deschisă pe Simona, care și-a demonstrat în nenumărate rânduri talentul și forța mentală.

Ion Țiriac, convins că Simona Halep le-ar da clasă jucătorilor din Liga 1

Omul de afaceri spune că Halep se descurcă mult mai bine decât jucătorii din Liga 1 când vine vorba de simțul mingii. Campioana noastră a fost surprinsă de multe ori în timp ce juca fotbal cu mingea de tenis, iar videoclipurile s-au viralizat în mediul online de fiecare dată.

„Dacă o vezi cu mingea, nu de fotbal, de tenis, jumăte din divizia A (n.r. – Liga 1) nu fac cu mingea de tenis 200 de lovituri fără să cadă mingea.”, a spus Ion Țiriac, la lansarea noii sale clădiri de birouri, „Țiriac Tower”.

Ion Țiriac știe care e marele minus al Simonei Halep

Fostul mare jucător de tenis român a analizat jocul Simonei și a ajuns la concluzia că forma fizică și rutina de antrenament sunt lucrurile care o trag cel mai rău în jos pe sportiva din Constanța.

Reclamă

„Fizicul ei nu o ține atât cât o ține capul. Când capul nu o mai ține, că e frustrat, atunci se întâmplă ce se întâmplă.

Poate Halep la 30 de ani? Absolut că poate! Poate să își schimbe Halep mentalitatea și felul de antrenament? Mă îndoiesc! N-o văd pe Halep jucând 5 ore pe zi. Eu totdeauna am preferat un muncitor în fața unui talent.

Simona este un talent înnăscut, ieșit din comun. Dacă a facut o greșeală cineva cu ea, a făcut la 14-15 ani. Ea nu și-a făcut un status, o educație, nu morală, fizică, cu alea 3-5 ore pe zi.”, a mai declarat Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep visează să câştige din nou marele trofeu de la Roland Garros

Simona Halep visează să câştige Roland Garros pentru a doua oară în carieră. Campioana noastră s-a impus pe zgura din Paris, în 2018, după o finală de trei seturi cu Sloane Stephens. Colaborarea cu Patrick Mouratoglou o face din nou să se gândească la noi performanţe uimitoare.

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.com.

Pe lângă trofeul din 2018, Simona Halep a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi în 2018, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko. La ultima participare, în 2020, ea era eliminată în optimi de Iga Swiatek, 1-6, 2-6.

Simona Halep a făcut anunțul momentului: „Simt că sunt sănătoasă, în sfârşit!”

Simona Halep a disputat şase meciuri pe zgură, în 2022, reuşind 4 victorii spectaculoase, cu Zhang, Badosa şi Gauff la Madrid şi una cu Alize Cornet, la Roma. Simo face un anunţ extrem de important înainte de Roland Garros.

„Am încredere şi simt că sunt sănătoasă. În sfârşit! Nu mai am probleme acum cu accidentările. Sunt foarte fericită să fiu din nou pe teren. De-abia aştept să joc toate meciurile, pentru că vreau să îmi îmbunătăţesc jocul.

Roland Garros este turneul meu favorit şi să simt foarte bine când vin aici. Va fi diferit, pentru că anul trecut nu am jucat, deci vom vedea. Am nevoie de timp pentru a-mi recăpăta încrederea şi mai multe meciuri. Sper să îmi regăsesc forma pentru că este turneul cel mai important pentru mine”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și