Închide meniul

Irina Begu a câştigat turneul de la Palermo. Românca, la al cincilea trofeu al carierei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iulie 2022, 23:09

Irina Begu a câştigat turneul de la Palermo. Românca, la al cincilea trofeu al carierei

Irina Begu/ Twitter

Irina Begu a câştigat turneul de la Palermo. Românca a cucerit cel de-al cincilea trofeu al carierei, după ce s-a impus pe zgura italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Begu a învins-o în finală pe sportiva italiană Lucia Bronzetti, numărul 78 mondial, scor 6-2, 6-2, într-o oră şi 33 de minute.

Irina Begu a câştigat turneul de la Palermo

Irina Begu a câştigat cel de-al cincilea trofeu din carieră. Begu mai are în palamares trofeele la simplu la Tashkent în 2012, Seul în 2015, Florianopolis în 2016 şi Bucureşti în 2017.

Românca a obţinut un premiu de 26.770 de euro şi 280 de puncte. A fost prima finală pentru Begu, de la turneul de la Bucureşti, din 2017. În finala cu Bronzetti de la Palermo, românca a avut un joc solid, şi a câştigat partida fără emoţii, în minimum de seturi.

Reclamă

La ce turnee va participa Simona Halep, înainte de US Open

Simona Halep a luat o scurtă pauză, după încheierea parcursului de la Wimbledon. Românca a revenit la antrenamente, postând o fotografie de pe terenul de tenis, pe contul oficial de Instagram.

Astfel, Simona Halep a început pregătirile pentru sezonul de hard american. „Simo” va participa la Citi Open, primul turneu premergător US Open. Competiţia se va desfăşura în perioada 1-7 august. Românca a mai evoluat la turneul din Washington în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi, când era nevoită să se retragă, din partida cu Elena Makarova. Turneul Citi Open face parte din categoria WTA 250.

Reclamă 4 / 0/3

După Citi Open, Simona Halep va participa la turneele din Toronto şi Cincinnati, care se vor disputa în perioada 8-14 august, respectiv 15-21 august. US Open 2022 va debuta pe 29 august, şi se va încheia pe 11 septembrie.

La turneul de la Toronto, Simona Halep a avut rezultate notabile. Aceasta a triumfat de două ori, în 2016 şi 2018, după finale cu Madison Keys, respectiv Sloane Stephens.

La Cincinnati, Halep nu a reuşit să se impună niciodată. Românca a pierdut trei finale, în 2015, 2017 şi 2018, cu Serena Williams, Garbine Muguruza, respectiv Kiki Bertens.

Simona Halep, a treia favorită a bookmakerilor la US Open 2022

Simona Halep este a treia favorită a bookmakerilor la câştigarea trofeului de la US Open 2022. Forma bună de la Wimbledon i-a convins pe specialişti, care însă tot pe Iga Swiatek o consideră cu prima şansă, la fel ca la All England Club.

Halep are cotă 12 la adjudecarea trofeului de la Flushing Meadows, la fel ca Aryna Sabalenka. Iga Swiatek e prima la acest capitol, cu o cotă de 3.75. Naomi Osaka are o cotă de 6.50, chiar dacă nu are deloc un sezon reuşit.

Cori Gauff (15), Ons Jabeur (15), Bianca Andreescu (18), Elana Rybakina (18), Garbine Muguruza (20) şi Karolina Pliskova (20) se află şi ele printre jucătoarele cotate cu şanse la US Open 20222.

Simona Halep nu s-a impus niciodată pe hardul de la US Open. Ea a avut o şansă mare, în 2014, atunci când a fost eliminată în semifinale de Flavia Pennetta, ratând o finală cu Roberta Vinci, în care ar fi fost favorită certă.

Reclamă
Recomandări
  • Irina Begu a câştigat turneul de la Palermo
  • Românca, la al cincilea trofeu din carieră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și